Η Ουάσιγκτον περιμένει με ανυπομονησία τον εξοχ. υφυπουργό Mitarachi

Η Ουάσιγκτον περιμένει με ανυπομονησία τον εξοχ. υφυπουργό Mitarachi..
Γιά να μιλήσει σε ακροατήριο 20-30 ανθρώπων στο Center for Strategic & International Studies (CSIS), Παρασκευή και 13 (Δεκεμβρίου). Ο εξοχ. υφυπουργός κ. Μηταράτσης (γνωστός στο Ελλαδιστάν και ως....

''ο φελλός Νότις Μηταράκης''), που έμεινε στην ιστορία γιά την εντυπωσιακή ανικανότητά του να προσελκύσει μία επένδυση ή να προστατεύσει έστω το όνομα ''ελληνική φέτα'', θα μιλήσει με θέμα ''οι ελληνικές προτεραιότητες στην προεδρία της Ευρωπαϊκής 'Ενωσης''.

Δυστυχώς, στην Ελλάδα, εξαιτίας άγνοιας και διαχρονικής παραπληροφόρησης από ανταποκριτές στις ΗΠΑ συστημικών ΜΜΕ της Αθήνας, μία ομιλία-συζήτηση με ολίγους θεατές αλα... καφενείο, σε ''think Tank'' θεωρείται... ''σπουδαία υπόθεση'', ενώ στην Αμερική ουσιαστικά δεν λαμβάνεται υπόψην και κανείς δεν ασχολείται με αυτές, παρά μόνο οι ιθύνοντες των Ιδρυμάτων, με την ελπίδα να βρουν θύματα ως οικονομικούς υποστηρικτές. Φυσικά στην Ελλάδα παρουσιάζονται ως... ''μεγάλα γεγονότα'' και τα ''κορόϊδα'' οι φορολογούμενοι πληρώνουν γιά ταξίδια και φιγούρες του κάθε φελλού-ψώνιου κυβερνητικού αξιωματούχου.

http://www.kalami.net/

Σχόλια