Τελικά κύριε Βενιζέλο η Ελλάδα στηρίζεται στο ΠΑΣΟΚ ή το ΠΑΣΟΚ στηρίζεται στην Ελλάδα;

Ήταν η εποχή που το ΔΟΛ-ΙΟ συγκρότημα τύπου, εξύψωνε τον πνευματικά κοντό Σημίτη, ο οποίος χωρίς ίχνος ντροπής διακήρυττε ότι η Ελλάδα είναι πρώτη στα Βαλκάνια!!!
Και αποκάτω τα λωλά του δόλιου παραστρατημένου συστήματος (τσιμοπρετεντεροκαψηδοκαμουράκηδες) γινόταν  όλο και περισσότερο πνευματικοί νάρκισσοι, μην αφήνοντας κανέναν να τους πει ότι δεν είναι τιμή, αντίθετα είναι ντροπή να συγκρινόμαστε με τα βαλκάνια την στιγμή που εμείς ήμασταν είδη μέλη της ΕΕ από το 1981!!!

Τώρα είναι πλέον αργά, αφού συγκρινόμενοι τότε με τους Βούλγαρους Ρουμάνους Αλβανούς κτλ, αντί των τότε εταίρων μας στην ΕΕ, ξεπέσαμε και ταυτιστήκαμε με αυτούς που συγκρινόμασταν πριν 10-12 χρόνια.
Στο ίδιο πνεύμα της άλογης σκέψης και σήμερα πάλι, ο διαχειριστής θεματοφύλακας της οικογενειακής παρακαταθήκης του παπανδρεϊσμού Ευάγγελος Βενιζέλος χωρίς αίσθηση του τι εστί ηγέτης λέει: "Το ΠΑΣΟΚ κατέβηκε με τη χώρα και θα ανέβει μαζί με την άνοδό της"!!!
Δηλαδή, εδώ έχουμε έναν ηγέτη και ένα κόμμα των οποίων η άνοδος και η κάθοδος δεν καθορίζεται από την δική τους αξία πράξεις και θέσεις, αλλά από την κατάσταση της χώρας.
Και ακόμη χειρότερα, αν εμβαθύνομε την άποψη αυτή του Βενιζέλου προκύπτει η πραγματικότητα, η ωμή πραγματικότητα που θέλει τα κόμματα να τρώνε και να στηρίζονται από την Ελλάδα αντί του ορθού που θα έπρεπε να είναι το ακριβώς αντίθετο, δηλαδή η Ελλάδα θα έπρεπε να στηρίζεται και να θρέφετε από την αξιοσύνη των κομμάτων και των ηγετών τους.
Πριν μερικά χρόνια η καπιταλίστρια του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλη κραύγαζε ότι οι μετανάστες βοηθούν την οικονομία γιατί μαζεύουν τις ελιές τις  πατάτες και αρμέγουν τα πρόβατα, ξεχνώντας ότι σήμερα οι ελιές  και οι πατάτες στα προηγμένα κράτη μαζεύονται μόνο  μηχανικά, τα δε πρόβατα δεν αρμέγονται με τα χέρια γεμάτα ηπατίτιδα των πακιστανών αλλά με ορεκτικά μηχανήματα.
Επειγόντως πρέπει να αποφασίσουμε:
Α) Χρειαζόμαστε κόμματα και ηγέτες που θα ανεβάζουν την Ελλάδα ή χρειαζόμαστε ηγέτες και κόμματα που θα ανεβαίνουν όταν θα ανεβαίνει και η Ελλάδα;
Β) Με ποιους θα πρέπει να συγκρινόμαστε, με τους Βαλκάνιους τους Βόριο-Ευρωπαίους τους Πακιστανούς ή τους Αφρικανούς;
Γ) Τι μετανάστες και οικονομία και κοινωνία θέλουμε: χειρονακτική τριτοκοσμική  οικονομία και κοινωνία ή θέλουμε μια σύγχρονη κοινωνία με μηχανική αυτοματοποιημένη ανάπτυξη, αν θέλουμε χειρονακτική τριτοκοσμική πρέπει να ανοίξουμε τα σήμερα σε όλο το Αφγανιστάν, αν θέλουμε μια σύγχρονη οικονομία - κοινωνία πρέπει να περιοριστούν οι τριτοκοσμικοί εργάτες και να κρατήσουμε τους σπουδασμένους έλληνες.
Ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη.

Σχόλια