ΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ "ΔΡΑΜΑ" ΤΟΥ "ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ" ΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΑΝΔΡΕΑ ΛΥΟΥΡΕΝΤΖΟΥ...

Ο Αρκάς βουλευτής της Ν.Δ. Ανδρέας Λυκουρέντζος αποκάλυψε το οικογενειακό του δράμα: «Για να μην πουν ότι κράτησα την κόρη μου στην Ελλάδα και της βρήκα δουλειά, την ώρα που άλλα παιδιά είναι άνεργα, επέλεξα να πάρω τη σκληρή απόφαση να την αφήσω να φύγει για το εξωτερικό και να δουλεύει ως ωρομίσθια». 
 Ωστόσο .....

ως Υφυπουργός παιδείας έβγαλε φωτογραφική διάταξη για το διορισμό μόνο των αποφοίτων του τμήματος της κόρης του και τώρα που οι διορισμοί κόβονται την στέλνει για μεταπτυχιακές σπουδές στο Λονδίνο, όπου χρειάζονται τουλάχιστον 2500 euro για δίδακτρα και διαμονή. Ο απλός πολίτης που βιώνει την οικονομική κρίση τα έχει αυτά τα χρήματα; O ίδιος που από το υπουργικό έδρανο ψήφιζε "Ναι σε ΟΛΑ" ήταν που τόνιζε ότι: "τα νέα παιδιά θα πρέπει να εργαστούν εδώ"

Σχόλια

  1. Αγαπητέ μου Μπάμπη καταλαβαίνω απόλυτα πόσο συμπονάς τον κ. Λυκουρέντζο, καθώς και εσύ ο ίδιος πέρασες το ίδιο δράμα με τον γυιό του αγαπημένου σου προέδρου όταν αναγκάστηκε να τον στείλει στη ξενιτιά για σπουδές
    http://www.spirospero.gr/index.php/koinonia/17271-me-ton-gio-tou-ilia-o-kammenos-sti-vostoni
    ΥΓ Πόσο στοιχίζουν άραγε οι σπουδές στη Βοστώνη ? http://www.bu.edu/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.