Κατσούρης Ιωάννης: Ο Καλλικράτης είναι η Ταφόπλακα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.!!

Είναι σε όλους γνωστό πλέον ότι η Πασοκική εφεύρεση του Καλλικράτη είναι η ταφόπλακα της τοπικής αυτοδιοίκησης η μάλλον της Τοπικής Ελεγχόμενης Διοίκησης.!!

Στις περισσότερες περιπτώσεις, έκαναν συγχωνεύσεις Δήμων με κύριο στόχο την εκλογική επιτυχία του κόμματος που κυβερνούσε (ΠΑΣΟΚ) επηρεάζοντας έτσι και το εκλογικό αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών.!!!


Το 2014 οι εκλογές θα γίνουν με το μέχρι τώρα άδικο για την Δημοκρατία εκλογικό σύστημα.

Δηλαδή, δεν θα υπάρξει ένα ψηφοδέλτιο όπως είναι το Δημοκρατικά σωστό, αλλά θα υπάρξουν παρατάξεις με κρυφές πλέον στηρίξεις των κομμάτων γιατί είναι πονηροί οι καιροί και πρέπει να το παίξουν όλοι Ανεξάρτητοι.!!

Οι δημότες πρέπει να στηρίξουν αυτούς που πραγματικά γνωρίζουν και ξέρουν και όχι στημένους περαστικούς που σε πολλές περιπτώσεις δεν κατοικούν στον δήμο που θέλουν να εκλεγούν και δεν γνωρίζουν πραγματικά τα προβλήματα του τόπου που θέλουν να εκλεγούν.!!!

Ένα μεγάλο ΟΧΙ λοιπόν στις προτάσεις των κομμάτων και ένα μεγάλο ΝΑΙ στους αξιόπιστους – ακέραιους συμπολίτες μας, που τους βλέπουμε κάθε μέρα και μπορούμε να τους ενημερώσουμε και να απαιτήσουμε την άμεση λύση των προβλημάτων του δήμου μας.!!!


Σχόλια