ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΑΜΗΛΟΥ


Ο θρασύς πολιτικός της Ν.Δ. και των Μνημονίων Μιχάλης Ταμήλος ξαναχτύπησε.Με περίσσευμα πολιτικής αναισθησίας και ξετσιπωσιάς χαρακτήρισε λαθρομετανάστρια την μητέρα της 13χρονης που πέθανε πρόσφατα από μαγκάλι σε διαμέρισμα της Ξηροκρήνης αντί να αναλογιστεί τις σοβαρότατες ευθύνες που έχουν η Κυβέρνηση και ο ίδιος προσωπικά με την δολοφονική και αντιλαϊκή πολιτική που ακολουθείται.
Αυτό που έκανε ο Μιχάλης Ταμήλος πέρα από ξεκάθαρος ρατσισμός είναι
και καραμπινάτη απόδειξη έκφρασης της χυδαιότητας και της αναλγησίας της εξουσίας.Λέγεται επίσης και περιύβριση νεκρού όταν κάποιος αντί να να σεβαστεί τον χαμό (μίας ακόμα) ανθρώπινης ζωής κάνει εκ του ασφαλούς κριτική,διχάζει και βάζει ταμπέλες στους πολίτες και επιρρίπτει ευθύνες σε φτωχούς ανθρώπους.
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ εκτός από αυτή την ρατσιστική δήλωση Ταμήλου ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ επίσης και τις πρόσφατες ξεδιάντροπες δημόσιες τοποθετήσεις του ότι ευθύνονται οι πολίτες που είναι ανενημέρωτοι για τα μαγκάλια και ότι η Κυβέρνηση δεν είναι υποχρεωμένη να παρέχει δουλειά και φαγητό στον κόσμο.Κάτι τέτοιες προκλητικές πολιτικές ανοησίες περιφέρει στα κανάλια την ώρα που οι πολίτες πεινούν και βλέπουν τα παιδιά τους να τρέμουν από το κρύο.
Αυτό επίσης που δεν λέει ο Ταμήλος είναι ότι η δήθεν ευαισθητοποίηση της Κυβέρνησης για τα φτωχά νοικοκυριά που δεν έχουν ρεύμα θα γίνει μέσω νέας επιβάρυνσης των πολιτών στους λογαριασμούς της ΔΕΗ αντί να τα διαθέσει παίρνοντας τα χοντρά λεφτά που έχει χαρίσει στους μεγαλοεργολάβους και τους μεγαλοκαναλάρχες.
Και έρχεται από πάνω ο Ταμήλος και προβλέπει συνεργασία Ν.Δ.-ΑΝΕΛ.
ΔΕΝ ΣΦΑΞΑΝΕ!!!
Με σένα και τους ομοίους σου Μιχάλη Ταμήλο που εξαθλιώνετε τον λαό και πουλάτε την πατρίδα δεν θέλουμε ούτε καλημέρα!
Υ.Γ. Και πριν ξαναπροκαλέσει ας μην ξεχνάει πόσοι νέοι αλλά και μεγαλύτερης ηλικίας Έλληνες έγιναν τα τελευταία χρόνια μετανάστες και έχουν φύγει από την χώρα μας κυνηγημένοι από την μάστιγα του Μνημονίου.Εμείς κάτι τέτοια δεν τα ξεχνάμε και για αυτούς τους ανθρώπους θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε!
Εκ μέρους της Συντονιστικής Επιτροπής
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

Σχόλια