Tο πλιάτσικο των 645 εκατ. ευρώ στο Μετοχικό Ταμείο Στρατού, με τα λεφτά 145.000 στρατιωτικών!

Στις «Κόντρα Διαδρομές» με το Ν. Νικολόπουλο το πλιάτσικο των 645 εκατ. ευρώ στο Μετοχικό Ταμείο Στρατού,
με τα λεφτά 145.000 στρατιωτικών!

Η εκπομπή «Κόντρα Διαδρομές» βρίσκεται, για μια ακόμη φορά, κοντά στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τόσο τα εν ενεργεία στελέχη όσο και οι απόστρατοι των Ενόπλων Δυνάμεων.

Στην σημερινή εκπομπή «Κόντρα Διαδρομές», στο Κόντρα Channel, αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, με τον Νίκο Νικολόπουλο φιλοξενείται ο Σπ. Σταματόπουλος, συνταγματάρχης ε.α. και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Πανελληνίου Συνδέσμου Αποστράτων Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων -Σωμάτων Ασφαλείας και ο Γ. Χριστοφορίδης, εκδότης της εφημερίδας «Το ΧΩΝΙ».
Ν. Νικολόπουλος, Σπ. Σταματόπουλος και Γ. Χριστοφορίδης αναδεικνύουν το 20ετές «πλιάτσικο» των 645 εκατομμυρίων ευρώ στο Μετοχικό Ταμείο Στρατού (ΜΤΣ), σε βάρος του ιδρώτα 145.000 στρατιωτικών, το οποίο αποκάλυψε «Το ΧΩΝΙ» φέρνοντας στη δημοσιότητα την Ειδική Οικονομική Επιθεώρηση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Μεταφέρουν την αγωνία των στρατιωτικών να σώσουν το Ταμείο τους και εντοπίζουν τις ευθύνες συγκεκριμένων -πολιτικών και μη- προσώπων.
Ο Γ.Γρ. του ΧΡΙ.Κ.Ε., Νίκος Νικολόπουλος, μιλά για το «έγκλημα» εις βάρος των 145 χιλιάδων ένστολων, ζητά να αποδοθεί δικαιοσύνη και δεσμεύεται να επαναφέρει το θέμα του ΜΤΣ στη Βουλή, απαιτώντας ουσιαστικές απαντήσεις για λογαριασμό των στρατιωτικών. Ο Σπύρος Σταματόπουλος μιλά για τη μηνυτήρια αναφορά που έχει καταθέσει σχετικά με τις ατασθαλίες στο ΜΤΣ (όπως καταγράφονται στην έκθεση του υπουργείου) και τονίζει πως οι εν ενεργεία στρατιωτικοί παραμένουν θύματα. Τέλος, ο Γ. Χριστοφορίδης ξεδιπλώνει τις απίστευτες λεπτομέρειες του σκανδάλου που αποκάλυψε «Το ΧΩΝΙ» -όπως, για παράδειγμα, το γεγονός ότι οι επιθεωρητές ανακάλυψαν πως το ΜΤΣ δανειοδοτούσε... αγνώστους!- τονίζοντας πως πρόκειται για ασύλληπτη υπόθεση, που γνώριζαν όλοι οι υπουργοί Εθνικής Άμυνας και για την οποία δεν έχει, μέχρι στιγμής, καταλογιστεί καμία ευθύνη!


Την εκπομπή μπορείτε να την παρακολουθήσετε και Διαδικτυακά στο παρακάτω link :http://live24.gr/webtv/kontrachannel/

Σχόλια