ΜΟΝΟ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΛΜΟΥΝ..

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ πιστοί στην υποχρέωση εξυπηρέτησης των συμφερόντων του Ελληνικού Λαού, τα οποία είναι τα μόνα που υπηρετούμε, θα αποκαλύπτουμε αυτά τα στοιχεία και θα δρούμε στο πλαίσιο που ο Κοινοβουλευτικός Έλεγχος και η δικαιοσύνη επιτρέπει, για τον εξοβελισμό φαινομένων διαπλοκής και της διαφθοράς από την πολιτική ζωή της Χώρας.
Από το 1999....Ο Πάνος Καμμένος ως βουλευτής της ΝΔ, αρχίζει την διερεύνηση του μεγάλου σκανδάλου των υποβρυχίων



Τον Σεπτέμβριο του 2013 (19/9) εκδικάσθηκαν οι δύο αγωγές του Πάνου Καμμένου προς τον ΔΟΛ για ψευδή και συκοφαντικά δημοσιεύματα κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση.
Το γιατί είναι “κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση” πιθανότατα να μην το γνωρίζουν πολλοί. Σήμερα λοιπόν αποκαλύπτουμε τα ντοκουμέντα μίας βρώμικης ιστορίας. Μίας υπόθεσης που αποτελεί βιασμό της ίδιας της δημοκρατίας και είναι ενδεικτική του πως ακριβώς λειτουργεί το σύστημα της διαπλοκής. Αξίζει να την διαβάσετε, είναι σύντομη και ανεξάρτητα του τι πιστεύετε πολιτικά, αν δεν είστε διαπλεκόμενο λαμόγιο, σίγουρα θα σας αγγίξει. Όπως άγγιξε την γενιά μας, τα παιδιά και τα εγγόνια μας.
Καλοκαίρι 1999. Ο Πάνος Καμμένος ως βουλευτής της ΝΔ, αρχίζει την διερεύνηση του μεγάλου σκανδάλου των υποβρυχίων. Του μοναδικού σκανδάλου που οδήγησε υπουργό στην φυλακή, που όμως εμπλέκει όλη την τότε πολιτική ηγεσία. Τα γνωστά “υποβρύχια που γέρνουν” αλλά χρυσοπληρώθηκαν από τον Ελληνικό λαό. Με δάνεια βεβαίως βεβαίως.
Μετά τα πρώτα στοιχεία, τους διαγωνισμούς, την επιστολή εταιρείας που αποδείκνυε πως ο διαγωνισμός ήταν φωτογραφικός, η εφημερίδα “Το Βημα” ξεκινά ένα κρεσέντο συκοφαντικών δημοσιευμάτων κατά του βουλευτή. Σε παραληρηματική μορφή, με χυδαιες αναφορές που θα προκαλούσαν γέλιο εάν δεν γραφόντουσαν στο “σοβαρό Βήμα”.
20 συκοφαντικά δημοσιεύματα. 20 ξεχωριστά “μηνύματα” προς τον βουλευτή, άσχετα με την υπόθεση, προκειμένου να τον χαρακτηρίσουν “γραφικό” και “συνωμοσιολόγο”.
Ο Πάνος Καμμένος προσφεύγει στην δικαιοσύνη, ενώ παράλληλα το 2001, συντάσσει την αναφορά για το σκάνδαλο των υποβρυχίων, που έμελλε μετά από 11 χρόνια να οδηγήσει στην φυλάκιση του Άκη Τσοχατζόπουλου, αποκαλύπτοντας έναν δαίδαλο διακίνησης μαύρου χρήματος με εκατομμύρια “ορφανές μίζες” που δεν μπορούν να “ταυτοποιηθούν”. Ο τ. υπουργός καλεί απεγνωσμένα τον δικαστή να φέρει το ΚΥΣΕΑ και τον τ. πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη.
Στις 14/2/2002 γίνεται η δίκη την οποία ο Πάνος Καμμένος κερδίζει πανηγυρικά. Ο ΔΟΛ εξαναγκάζεται να ζητήσει “συγγνώμη” από τον βουλευτή με την ακόλουθη διατύπωση:

Δηλαδή, 20 ολόκληρα δημοσιεύματα, ήταν βασισμένα σε “ανακριβείς πληροφορίες”! 20 συκοφαντικές, αναληθείς αναφορές, όλως τυχαίως κατά την διάρκεια διερεύνησης ενός από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της μεταπολίτευσης, “δεν είχαν πρόθεση να βλάψουν τον Πάνο Καμμένο”. Τον σέβονται και τον τιμούν. Ίσως κάποιος κακόπιστος να πει ότι ήθελαν να τον κάνουν να το βουλώσει.
Για την ιστορία, ο Πάνος Καμμένος ολοκλήρωσε την έρευνα του, οδηγώντας τον Άκη Τσοχατζόπουλο στην φυλακή, ως επικεφαλής της εξεταστικής για τα υποβρύχια για λογαριασμό τότε της ΝΔ (2011). Δίνοντας ακόμα και την κατεύθυνση που θα έπρεπε να κινηθεί η δικαιοσύνη για να μην υπάρχει παραγραφή.
Μεσολάβησαν βεβαίως τα εμετικά δημοσιεύματα για τα ελικόπτερα, προεκλογικά, από εφημερίδα που έκλεισε μετά τις εκλογές και ο εκδότης της διορίστηκε στην ΕΡΤ.
Πάλι ο Πάνος Καμμένος προσέφυγε στην δικαιοσύνη, πάλι ο κύριος Λιάτσος ζητούσε συγγνώμη. Κατόπιν εορτής. Εδώ βέβαια ήταν ένα βρώμικο προεκλογικό παιχνίδι.

Και στις δύο περιπτώσεις, ο Πάνος Καμμένος δεν δέχθηκε να πάρει χρήματα ως αποζημίωση.
Και ερχόμαστε στο σήμερα. Τα υποβρύχια και ελικόπτερα, έγιναν κότερα. Την ίδια στιγμή που πληρώνονται τα “ακούρευτα” ομόλογα από το αίμα του Ελληνικού λαού. Ακούρευτα ομόλογα που όλως τυχαίως βοήθησαν αυτούς που “τόλμησαν” ακόμα και να πενταπλασιάσουν τα λεφτά τους μέσα σε έναν χρόνο. Τύποι όπως ο γαμπρός της Κλίντον, η Deutsche Bank, το fund του Σόρος.
Είναι η ώρα που πληρώνονται αυτοί που κατέστρεψαν την Ελλάδα οδηγώντας τη στην μέγγενη του μνημονίου. Που τώρα ακόμα και ο τέως πρωθυπουργός Παπανδρέου, το αποκαλεί “πείραμα, εκβιασμό, δημιουργημα της συντηρητικής δεξιάς της Ευρώπης” και άλλα γραφικά, όπως το 10λεπτο που δεν υπήρξε ποτέ.
Ο Καμμένος, πρέπει να το βουλώσει τώρα που εισπράττουν οι εγκληματίες. Ουδείς έγραψε ότι ο Καμμένος δικαιώθηκε για τις αποκαλύψεις περί του Ανδρίκου Παπανδρέου και της εμπλοκής του σε επενδυτικές εταιρείες ή εταιρείες πράσινης ανάπτυξης. Εάν είχε συμβεί αυτό σε οποιαδήποτε άλλη χώρα, θα είχαμε γεγονότα Αιγύπτου.
Στην Ελλάδα της κατοχής, είναι τέτοια η σήψη, όπου οι νταβατζήδες – εκδότες δεν ντρέπονται ακόμα και να αλλοιώνουν δημοσιογραφικά δικαστικές αποφάσεις.
Όταν φθάσουν να εκδικαστούν οι νέες αγωγες του Καμμένου στον ΔΟΛ, τα λεφτά θα έχουν ήδη φτερουγίσει, πιθανά και πολλοί από τους συνεργούς. Οι Ελβετικές εταιρείες κλείνουν η μία μετά την άλλη, αφού ολοκλήρωσαν το πλιάτσικο, για να μην αφήσουν ίχνη. Τα βρώμικα δάνεια, πληρωμένα από τον Ελληνικό λαό, ξεπλένονται στις Bad Banks του ΤΤ, της Proton κλπ. Και όλοι σιωπούν. Όλοι πήραν μερίδιο από το αίμα των παιδιών μας και με γεμάτο στόμα σφυρίζουν αδιάφορα. Όποιος τολμά να αρθρώσει λόγο, εξοντώνεται ηθικά από την μέγγενη της διαπλοκής που προεκλογικά (2009) μας παρουσίαζε πως ο Γιώργος θα σβήσει τα χρέη προς τις τράπεζες και πως θα φτιάξει τα “σουπερ σχολεία” (που έμειναν χωρίς βιβλία για πρώτη φορά από το 1945).
Και όταν οι αγωγές Καμμένου κατά ΔΟΛ εκδικαστούν, με τις προβλεπόμενες αναβολές, η Ελλάδα πιθανόν να μην υπάρχει όπως την γνωρίζουμε. Η δικαιοσύνη είναι σίγουρο ότι θα πράξει το καθήκον της, όπως έκανε και στο παρελθόν. Οι πολίτες όμως θα πρέπει να δώσουν ένα τεράστιο χαστούκι στους δολοφόνους τους. Όχι για τον Καμμένο. Για την Ελλάδα.




Αγωγή Πάνου Καμμένου και Θόδωρου Τσουκάτου, μετά την εμπλοκή του ονόματος του Θ. Τσουκάτου στην υπόθεση της Siemens.
Τον Ιούνιο του 2010 ήρθε σε μεγάλη σύγκρουση με τον πρώην βουλευτή Θεόδωρο Τσουκάτο, όταν τον κατηγόρησε για τη συμμετοχή του στο Σκάνδαλο της SIEMENS. Ο Πάνος Καμμένος είχε κάνει λόγο για παράνομο χρηματισμό απ' τη πλευρά του ΠΑΣΟΚ. Ο Θεόδωρος Τσουκάτος άσκησε αγωγή κατά του Πάνου Καμμένου για συκοφαντική δυσφήμιση, και ο Πάνος Καμμένος κατέθεσε ανταγωγή για το ίδιο θέμα. Οι κατηγορίες βασίστηκαν σε δηλώσεις του Τσουκάτου και στα στοιχεία που προέκυψαν από την εξεταστική επιτροπή της Βουλής για το σκάνδαλο Siemens, προσωπικά έγγραφα του πρώην διευθυντή της ελληνικής αντιπροσωπίας και της τελικής σύμβασης του Ελληνικού Δημοσίου με την Εταιρία


Υπόθεση CDS
Το 2011 ο βουλευτής Πάνος Καμμένος είχε καταγγείλει στην Βουλή την συμμετοχή του Αντρίκου Παπανδρέου, αδερφού του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, στο διοικητικό συμβούλιο ελβετικής εταιρίας που σύμφωνα με τον Καμμένο επένδυε σε Συμβάσεις Ανταλλαγής Κινδύνου Αθέτησης (CDS) εις βάρος της Ελλάδας. Ο Αντρίκος Παπανδρέου με επιστολή του δήλωσε ότι η συμμετοχή του στη συγκεκριμένη εταιρία δεν είχε καμία σχέση με τα CDS αλλά αφορούσε την παροχή στρατηγικής ενημέρωσης για τις περιβαλλοντικές κατευθύνσεις στο χώρο των εναλλακτικών μορφών ενέργειας.
28 Ιανουαρίου 2013
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΡΟΣΚΟΜΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ CDS ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος, στις 28 Ιανουαρίου 2013 μετέβη στον οικονομικό εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη και λαυέθεσε νέα στοιχεία για την υπόθεση των CDS, την εμπλοκή του Αντρίκου Παπανδρέου και την εμπλοκή επιχειρηματιών σε σχέση με το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο που προκύπτουν από την διαδικασία συζήτησης της αγωγής Αντρίκου Παπανδρέου κατά Πάνου Καμμένου.
Προσκόμισε επίσης αποδεικτικά στοιχεία για τον δόλιο τρόπο υπαγωγής της χώρας στα μνημόνια.
Ο Πάνος Καμμένος σε συνέντευξη του στις 4-6-2013 δήλωσε :
Η απόφαση έχει να κάνει με δύο αγωγές που κατέθεσε ο αδελφός του τέως πρωθυπουργού κ. Αντρίκος Παπανδρέου, οι οποίες δικάστηκαν από την ελληνική δικαιοσύνη, από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών και που δέχονται στο σύνολό τους - απορρίπτοντας τις αγωγές - τους ισχυρισμούς ότι ο αδελφός του πρώην πρωθυπουργού κ. Αντρίκος Παπανδρέου λειτούργησε ως broker των διεθνών τοκογλύφων. Ο αδελφός του πρώην πρωθυπουργού κ. Αντρίκος Παπανδρέου ήταν υπάλληλος της εταιρείας UNIGESTION, η οποία αποδέχεται το δικαστήριο ότι «έπαιξε» ελληνικά CDS, δηλαδή ασφάλιστρα κινδύνου. Ο αδελφός του πρώην πρωθυπουργού κ. Αντρίκος Παπανδρέου είχε εταιρεία στην Ελβετία, την I4CENSE συνέταιρος του οποίου μέσα στο ΔΣ ήταν o Jose Maria Figueres που μετείχε στην εταιρεία του Θεόδωρου Μαργέλλου την IG Partners η οποία ελέγχεται από την ελληνική δικαιοσύνη για τη συμμετοχή της - και αυτή - στα ασφάλιστρα κινδύνου, εταιρεία ενός ανθρώπου ο οποίος απασχόλησε την ελληνική δικαιοσύνη με την υπόθεση του γιουγκοσλαβικού καλαμποκιού πριν από αρκετά χρόνια, περίπου τη δεκαετία του 1990.

Η απόφαση της δικαιοσύνης ουσιαστικά ανοίγει το δρόμο για την ποινική διερεύνηση που έχει ξεκινήσει ήδη ο Εισαγγελέας κ. Πεπόνης και οι Οικονομικοί Εισαγγελείς και που πρέπει να οδηγήσει στην καταδίκη εκείνων που έστησαν στον τοίχο ως κοινοί μαφιόζοι την πατρίδα μας και τους Έλληνες πολίτες σε συνεργασία με τους διεθνείς τοκογλύφους και τους οικονομικούς δολοφόνους. Η απόφαση λοιπόν αυτή, αφού απορρίπτει κάθε ισχυρισμό του κ. Αντρίκου Παπανδρέου, αφού δεν του επιδικάζει τα εκατομμύρια ευρώ που ζητούσε ως αποζημίωση και βεβαίως η αγωγή αυτή έχει συνέχεια με τις αγωγές που έχει καταθέσει ο κ. Μαργέλλος και οι υπόλοιποι που αναφέρονται στη συγκεκριμένη απόφαση, επιδικάζει 20.000 ευρώ ως δικαστικά έξοδα υπέρ εμού και των συνηγόρων μου και καταλογίζει 30.000 ευρώ επειδή δεν ήταν σωστοί οι χαρακτηρισμοί, κατά την άποψη της δικαιοσύνης, της λέξης «λαμόγιο» και η απειλή ότι θα δικάζουμε κάτω από το σπίτι του. 

Επένδυση ζεόλιθου στα Πετρωτά Έβρου : "Ουδέν κρυπτόν..υπό τον ήλιον.."




Στις 15 Νοεμβρίου 2012 η τομεάρχης Αναπτυξης και Περιβάλλοντος Βουλευτής ΠΕ Κοζάνης κυρία Ραχήλ Μακρή και ο τομεάρχης Μακεδονίας - Θράκης Βουλευτής Έβρου κύριος Μαρίνος Ουζουνίδης στα πλαίσιο του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου είχαν καταθέσει Ερώτηση και Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων με θέμα «Αδράνεια και αδιαφορία για την άδεια εκμετάλλευσης του λατομικού χώρου του κοιτάσματος Ζεόλιθων της περιοχής Πετρωτών Νομού Έβρου».
Η απάντηση του αρμόδιου Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής αρκέστηκε στο να κρυφτεί πίσω από την πολυνομία για να συγκαλύψει αυτό που ακούγονταν πολύ καιρό στην ακριτική περιοχή της Ελλάδος.
Μετά τις καταγγελίες των Ανεξάρτητων Ελλήνων και τα πρόσφατα δημoσιεύματα, νέα τροπή φαίνεται ότι παίρνει το όλο θέμα μιας και στις 15/3/2013 ....
Προκαταρκτική εξέταση με αφορμή δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ως υπουργός Περιβάλλοντος, ματαίωσε επένδυση εξόρυξης ζεόλιθου στον Έβρο, προκειμένου να εξυπηρετήσει συμφέροντα εταιρείας στην οποία μετέχει συγγενικό του πρόσωπο, διέταξε ο οικονομικός εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης.
Βάσει της παραγγελίας του κ. Πεπόνη θα πρέπει να εξακριβωθεί η βασιμότητα του επίμαχου δημοσιεύματος και ακολούθως να εντοπιστεί αν και από ποιους προκύπτει διάπραξη αυτεπαγγέλτως διωκόμενου αδικήματος.
Σημειώνεται ότι ο κ. Παπακωνσταντίνου, με δηλώσεις του με αφορμή το δημοσίευμα, τονίζει ότι η άρνηση συναίνεσης σε απευθείας ανάθεση για την εξόρυξη είχε νομική τεκμηρίωση του Νομικού Συμβουλίου του κράτους και ότι από το 2011 ο φάκελος της συγκεκριμένης επένδυσης είχε σταλεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Στον εισαγγελέα στέλνουν οι ΑΝ.ΕΛΛ όσους "βούλιαξαν" την ΛΑΡΚΟ

26 Σεπτεμβρίου 2013

Μηνυτήρια Αναφορά στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κατέθεσε η Βουλευτής Ν. Κοζάνης, των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κα Ραχήλ Μακρή για την πιθανή κακοδιαχείριση της ΛΑΡΚΟ.
Οι κ.κ. Βασίλειος Καπερνάρος, Τέρενς Νικόλαος Κουίκ και Ραχήλ Μακρή Βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων συνυπέγραψαν την με αριθμό πρωτοκόλλου 6984/26-9-2013 Μηνυτήρια Αναφορά κατά παντός υπευθύνου για τα γεγονότα που υπέπεσαν στην αντίληψη τους κατά την άσκηση των βουλευτικών τους καθηκόντων.
Αξιοποιώντας στοιχεία από τον Κοινοβουλευτικό Έλεγχο, επισκέψεις στο εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ, συμμετοχή σε κινητοποιήσεις εργαζομένων και συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό κ. Σταϊκούρα στοιχειοθέτησαν την ανωτέρω αναφερομένη Μηνυτήρια Αναφορά.
Τα πραγματικά αυτά περιστατικά που υπέπεσαν στην αντίληψη τους τα ανέφεραν στην ανώτατη εισαγγελική αρχή.
Πιο συγκεκριμένα στην συνάντηση με τον κ. Σταϊκούρα στις 10 Σεπτεμβρίου 2013, η κα Μακρή ζήτησε να υπάρξει κρατικός έλεγχος για τα πεπραγμένα της παρούσας και των προηγούμενων διοικήσεων καθώς υφίστανται υπόνοιες κακοδιοικήσεων εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ. Στη δήλωση του κ Σταϊκούρα ότι τον απασχολεί μόνο το παρόν της ΛΑΡΚΟ, η κα Μακρή είχε υπογραμμίσει ότι το παρελθόν προσδιορίζει το παρόν και προδιαγράφει το μέλλον και δεν μπορεί η Συγκυβέρνηση με πρόσχημα την πίεση των δανειστών να συγκαλύπτει τα κακώς κείμενα του παρελθόντος. Οι διορισμένες διοικήσεις από τους κομματικούς στρατούς της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ έχουν σαφείς ευθύνες, οι οποίες δεν είναι δυνατόν να παραβλεφθούν.
Για όλους του ανωτέρω λόγους οι Βουλευτές αιτήθηκαν να προβεί η Ελληνική Δικαιοσύνη σε κάθε απαραίτητη νόμιμη ενέργεια προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχουν τελεστεί ποινικά αδικήματα, με θετικές πράξεις ή παραλείψεις, από ιδιώτες ή δημοσίους λειτουργούς και να εντοπισθούν οι δράστες αυτών.



ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

20 Νοεμβρίου 2013




ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

Μηνυτήρια αναφορά στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κατατέθηκε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ υπογεγραμμένη από το σύνολο των βουλευτών με επικεφαλής τον πρόεδρο του Κινήματος Πάνο Καμμένο, με την οποία ζητείται η διερεύνηση τυχόν ποινικών αδικημάτων για την οικονομική ενίσχυση πολιτικών κομμάτων από τραπεζικά ιδρύματα.


Είναι χαρακτηριστικό ότι παρά τη σχετική Ερώτηση που υπεβλήθη προς το υπουργείο Οικονομικών από τον πρόεδρο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνο Καμμένο, καμία απάντηση δεν έχει δοθεί έως σήμερα από την ηγεσία του υπουργείου.

Τη μηνυτήρια αναφορά κατέθεσαν ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, βουλευτής Ημαθίας Κωνσταντίνος Γιοβανόπουλος και ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος, βουλευτής Β’ Αθήνας Βασίλης Καπερνάρος.

Στο κείμενο γίνεται αναφορά για τα δάνεια που έχουν λάβει από τραπεζικά ιδρύματα η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ την περίοδο 2000 - 2013 μέσω σειράς δημοσιευμάτων τόσο στον έντυπο όσο και τον ηλεκτρονικό Τύπο, στα οποία επισημαίνεται ότι δόθηκαν τραπεζικές χορηγήσεις χωρίς οιαδήποτε εμπράγματη ασφάλεια, ενώ μοναδική εξασφάλιση για την αποπληρωμή των δανείων αποτελούν οι επιχορηγήσεις από τον κρατικό προϋπολογισμό.





 

Σχόλια