Τέρενς Κουίκ: Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ζητούμε από τη διεθνή κοινότητα να γίνουν επιτέλους σεβαστές όλες οι αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ..

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ
Ο Βουλευτής Επικρατείας και Τομεάρχης Εξωτερικών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ έκανε την εξής δήλωση:


«Σήμερα έκλεισαν 30 χρόνια από τη μονομερή και παράνομη ανακήρυξη του ψευδοκράτους στο κατεχόμενο Βόρειο τμήμα της Κύπρου, από τις τουρκικές στρατιωτικές δυνάμεις. Είχαμε κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ τότε….

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ζητούμε από τη διεθνή κοινότητα να γίνουν επιτέλους σεβαστές όλες οι αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, ώστε να αποκατασταθεί η διεθνής έννομη τάξη.


Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, όμως, δεν μπορούν, σε αυτή τη μαύρη επέτειο, να μην προβληματιστούν έντονα και από το γεγονός ότι η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου θα δεχθεί στην Αθήνα για πρώτη φορά σε αυτά τα 30 χρόνια, από το ψευδοκράτος, αξιωματούχους των τουρκοκυπριακών κατοχικών δυνάμεων, με ταυτόχρονη επίσκεψη αξιωματούχων της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Άγκυρα.
 
Η μυστική διπλωματία του πρωθυπουργού στο Κατάρ με τον Ταγίπ Ερντογάν και οι καλοκαιρινές συζητήσεις του στο Λευκό Οίκο, αλλά και οι αντίστοιχες μυστικές διαβουλεύσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, είναι ολοφάνερο πλέον ότι μετά το πατριωτικό ΟΧΙ του αείμνηστου Τάσσου Παπαδόπουλου, έχουν δρομολογήσει την παράδοση της Κύπρου σε ένα σχέδιο Ανάν ΙΙ.
 
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν ξεχνάμε και δεν παραδίδουμε την Κύπρο».

Υ.Γ
Γιατί άραγε το ΑΠΕ...έκοψε το 2ο σκέλος της ανακοινωσης του Τέρενς Κουίκ..που αναφέρεται στο σχέδιο ΑΝΑΝ ΙΙ, την αδράνεια της κυβέρνησης και την μυστική διπλωματία ???

Σχόλια