''Πονηρές δουλειές'' με τις πλάτες της πρεσβείας της Ελλάδας στην Ουάσιγκτον

ΛΑΔΙΑ και ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΟΙ: ''Πονηρές δουλειές'' με τις πλάτες της πρεσβείας της Ελλάδας στην Ουάσιγκτον Τι είναι πάλι αυτό το ''φρούτο'', η ημι-φιλανθρωπική εταιρία ''Re-Inspire Greece'' που ζητά χρήματα από την Ομογένεια, πουλώντας της ένα μπουκαλάκι αγνό... ελαιόλαδο (αξίας 8-10 δολ.) γιά 30 δολ., με την... υπογραφή τηλε-μαγείρισας; (Ανακατεμένη και η GAEA από την Ελλάδα).
''Υπόσχεται'' ότι τα 16 δολ. από τα 30, θα πάνε γιά... ''βοήθεια σε άνεργους νέους στην Ελλάδα''.


Με έρευνά μας, διαπιστώσαμε ότι πίσω από την ''Re-Inspire Greece'' είναι ο 'Αρης Kεφαλογιάννης της Gaea.

- Γιατί η ελληνική κυβέρνηση προωθεί ''ύποπτες-πονηρές'' ενέργειες με στόχο την Ομογένεια;
''...so important. With just a bottle of olive oil YOU support with 250.000 euro ten new start-ups in Greece...''
''...Join & support the Greek youth. 30$ from you, can offer 25.000 euro for an innovative start up!...''
Το ωραίο είναι σε ποιά μη κερδοσκοπική εταιρία (από τις πολλές που έχει), ποιού ''διαμαντιού της Ομογένειας'' (με ''λαμπρή προϊστορία'') πάνε τα χρήματα όσων αγοράζουν λάδι. Πρόκειται γιά την περίφημη The Greek America Foundation (κοιτάξτε στο τέλος 3ης παραγράφου): ''This process is funded through the sale of Cat Cora’s Kitchen by Gaea “Antiparos Agrilia Estate” Organic Extra Virgin Olive Oil exclusively for US market through the online shop of Greek America Foundation'' (του Greg Pappas).
Η μη κερδοσκοπική εταιρία που μαζεύει το χρήμα... έπαψε (2012) να είναι μη κερδοσκοπική γιατί η Πολιτεία (Ιλλινόϊς) την θεώρησε ''ύποπτη''. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι από τις 436.000 δολ. που μάζεψε τον χρόνο 2010 (σύμφωνα με την δήλωσή της στο IRS), διάθεσε γιά... φιλανθρωπία και εκπαιδευτικούς σκοπούς, μόνο 4.000 δολ. Tα υπόλοιπα (432.000 δολ.) πήγαν ''υπέρ τσέπης και καλοπέρασης'', μέσω ''λειτουργικών εξόδων''
http://www.kalami.net/

Σχόλια

  1. Από οσο ξέρω γιατί το είχα παρακολουθήσει από την αρχή η συνεργασία της Gaea με το Greek America Foundation τερματίστικε εδώ και μήνες νομίζω φαίνεται και στο www.ReInspireGreece.com που είναι η επίσημη σελίδα.και δεν είχε σχέση με τον Pappas. Προφανώς για τέτοιους λόγους γιατί είναι μεγάλη εταιρεία για να μην τα έμαθε αυτά.
    To λάδι αυτό θα δώσει 250,000 ευρώ 10 νέα επιχειρηματικά projects. Μια εταιρεία πουλάει ένα προιόν και χρηματοδοτεί νέες εταιρείες..καλή ιδέα ακούγεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.