Η ΕΡΤ δεν ήταν κανενός κόμματος.Η ΕΡΤ ήταν όλων των πολιτών ....

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ με τον πλέον απερίφραστο τρόπο την επέμβαση των ΜΑΤ μετά από εντολή της Κυβερνητικής συμμορίας στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής.
Πρέπει όλος ο λαός να καταλάβει ότι και αυτή η φασιστική ενέργεια της Κυβέρνησης προσβάλλει βάναυσα τα ιδεώδη της δημοκρατίας και της ελευθερίας του λόγου.
Όλος ο λαός πρέπει να κατέβει στον δρόμο,να διαδηλώσει και να αξιώσει την επαναφορά του δημοκρατικού πολιτεύματος και την τήρηση του Συντάγματος που έχουν κουρελιαστεί από το ΠΑΣΟΚ και την Ν.Δ.
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ τους τοπικούς Βουλευτές της Ν.Δ. που συνυπέγραψαν το κατάπτυστο και φαιδρό κείμενο,με το οποίο ζητούσαν αυτό που έγινε τα ξημερώματα στην ΕΡΤ.Και ασφαλώς μόνο ως γελοιότητα μπορεί να χαρακτηριστεί η δήλωση του κωμικού Βουλευτή Μιχάλη Ταμήλου ότι η ΕΡΤ λειτουργούσε σαν τηλεόραση του ΣΥΡΙΖΑ.Στην ΕΡΤ όμως βρίσκαμε φιλόξενο βήμα και εμείς ως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ-με τις σαφέστατες διαφορές μας με τον ΣΥΡΙΖΑ-αλλά εκφραζόταν και όλη η κοινωνία.Αυτό το τσουβάλιασμα που επιχειρεί ο Μιχάλης Ταμήλος δεν θα περάσει.
Η ΕΡΤ δεν ήταν κανενός κόμματος.Η ΕΡΤ ήταν όλων των πολιτών και συνέβαλε κατά πολύ στον πολιτισμό,την ποιοτική ψυχαγωγία,την κοινωνική ευαισθητοποίηση.Στον αντίποδα έχουμε πλέον το έκτρωμα της ΔΤ που λειτουργεί σαν το φερέφωνο του ΠΑΣΟΚ,της Ν.Δ.,της Τρόικας και των καπιταλιστών αλλά και τα ιδιωτικά κανάλια που ως επί το πλείστον προβάλλουν την ευτέλεια,τον πνευματικό και ηθικό ξεπεσμό,τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από τα καυτά προβλήματα.
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ στο συλλαλητήριο σήμερα Πέμπτη στις 5.30 το απόγευμα στην Κεντρική Πλατεία όπως και σε κάθε άλλη δράση υποστήριξης της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ.
Εκ μέρους της Συντονιστικής Επιτροπής
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

Σχόλια