"'Εχτισαν" την είσοδο στο Δρομοκαΐτειο...

φωτογραφία αρχείουΣε συμβολικό «χτίσιμο» της εισόδου του Δρομοκαΐτειου Ψυχιατρικού Νοσοκομείου προχώρησαν το πρωί εργαζόμενου του ιδρύματος, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το μέτρο της διαθεσιμότητας.

Σημειωτέον ότι σήμερα ο Σύλλογος εργαζομένων σε «Δαφνί» και «Δρομοκαΐτειο», έχει κηρύξει στάση εργασίας από τις 8 το πρωί έως τη 1 μετά το μεσημέρι, ενώ έχει
προγραμματιστεί συνάντηση στο υπουργείο Υγείας με την υφυπουργό Υγείας Ζέττα Μακρή.
«Εν κρυπτώ και πίσω από την πλάτη των εργαζομένων προχωρούν και σχεδιάζουν. Ετοιμαζαν μετακίνηση τριών κλινικών, προς Σισμανόγλειο , Σωτηρία, Πολυκλινική και μετακίνηση όλης της Τεχνικής Υπηρεσίας, όλων των οδηγων και διαθεσιμότητα 30 διοικητικών μέσα σε 25 ημέρες», αναφέρουν σε ανακοίνωση τους οι εργαζόμενοι, εκφράζοντας παράλληλα επιφυλάξεις για τις δεσμεύσεις που, όπως λένε, δίνονται.
«Η υφυπουργός και ο υπουργός σαφώς βρίσκονται προ της λήψης απόφασης για διαθεσιμότητες. Διαχείριση της κατάστασης και των εντυπώσεων- επιπτώσεων απλά θέλουν να κάνουν» τονίζουν.
Οι εργαζόμενοι επιστρέφοντας από το υπουργείο, θα συνεδριάσουν προκειμένου να λάβουν αποφάσεις για την περαιτέρω πορεία των κινητοποιήσεών τους.

Σχόλια