ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ, ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙ-ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΗΤΑΝ Η ΑΤΖΕΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΚΑΙ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ, ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ,
ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙ-ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΗΤΑΝ Η ΑΤΖΕΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ
ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΚΑΙ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ
ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΕΔΔΗΕ
Με «βαρείς» φακέλους αναχώρησαν από την Κέρκυρα οι δύο Βουλευτές των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ και Ραχήλ Μακρή, που μαζί με κλιμάκιο στελεχών του Κινήματος έκαναν σημαντικές δράσεις στο νησί, αφού την
προηγούμενη ημέρα είχαν κλείσει με επιτυχία και την περιοδεία τους στα Ιωάννινα. (Για τα Ιωάννινα έχουν ήδη εκδοθεί Δελτία Τύπου).

Οι δύο Βουλευτές, μαζί με τους Πολιτευτές και τα μέλη της Συντονιστικής Κέρκυρας απασχολήθηκαν ιδιαίτερα με την οικολογική βόμβα του ΧΥΤΑ Τεμπλονίου.

Επισκέφθηκαν την περιοχή, συνομίλησαν με την επιτροπή κατοίκων, αλλά και τους υπεύθυνους του ΧΥΤΑ, προειδοποιώντας ότι: η μεν Ραχήλ Μακρή θα ζητήσει σύγκληση της αρμόδιας Επιτροπής της Βουλής, ο δε Τέρενς Κουίκ θα στείλει κάθε διαθέσιμο στοιχείο στη Δικαιοσύνη, αφού εκτός από οικολογική βόμβα, το Τεμπλόνι είναι και βόμβα κατασπατάλησης του δημοσίου χρήματος.

Στη συνέχεια υπήρχαν ξεχωριστές συναντήσεις με τους Αντιδημάρχους των Διαποντίων Νήσων, αλλά και με τη Αντιήμαρχο Κέρκυρας Φανή Τσιβγούλη, με τους οποίους συζητήθηκαν τα ζητήματα τα σχετιζόμενα με την επερχόμενη αλλαγή του Καλλικράτη στο νησί. Μια αλλαγή την οποία στηρίζουν οι ΑΝΕΛ.

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσες ήταν και οι συναντήσεις οι οποίες έγιναν με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο των εργαζομένων στην ΔΕΔΔΗΕ, όπως και με τους εκπροσώπους των ένστολων της τοπικής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Τόσο για τα ζητήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους στα ηλεκτρικά δίκτυα του νησιού, όσο και για εκείνα που αφορούν τους πυροσβέστες, ο Βουλευτής Επικρατείας και η Βουλευτής Κοζάνης των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, δεσμεύτηκαν ότι θα καταθέσουν άμεσα Ερωτήσεις προς τους αρμόδιους Υπουργούς.

Η περιοδεία των δύο Βουλευτών, μαζί με το Γραμματέα Τεκμηρίωσης Μπάμπη Παπασπύρου και την Αναπληρώτρια Γραμματέα Αλληλεγγύης του Κινήματος Λία Εγγλέζου, έληξε με συνέντευξη τύπου αλλά και με ξεχωριστές συνεντεύξεις των δύο Βουλευτών στα μεγάλα τοπικά κανάλια, στις οποίες παρουσιάστηκαν βασικοί τομείς του πλήρους κυβερνητικού προγράμματος των ΑΝΕΛ.




Σχόλια

  1. H Ελλάδα συγκλονίζεται με τα χθεσινά γεγονότα και ο Μπάμπης ασχολείται με τις περιηγητικές του εντυπώσεις και περιπέτειες με τη Ραχήλ και τον Τέρενς .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.