ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΪΚ: ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΟΝ κ. ΑΥΓΟΥΣΤΑΤΟ.. ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ..

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ
«ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΟΝ κ. ΑΥΓΟΥΣΤΑΤΟ, ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ, ΑΦΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ, ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΕ ΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ»
Ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, ο οποίος είναι και Κοινοβουλευτικός Υπεύθυνος των νησιών του Ιονίου, απαντώντας σε ερώτηση που του έκανε από την Κεφαλονιά ο δημοσιογράφος Σάκης Βούτος
σχετικά με σημερινή (11/10/2013) ανακοίνωση του Διοικητή του Νοσοκομείου Αργοστολίου Δημήτρη Αυγουστάτου, έκανε την εξής δήλωση:

«Δεν θα χάσω άλλο το χρόνο μου ασχολούμενος με τα «έργα και ημέρες» του κ. Αυγουστάτου, του οποίου την παραίτηση του τη ζήτησα προσωπικά στο γραφείο του, παρουσία των στελεχών των ΑΝΕΛ, διαπιστώνοντας ότι είναι ακατάλληλος για τη Διοίκηση του Νοσοκομείου Αργοστολίου.

Ό,τι είπε ο Πρόεδρός μας Πάνος Καμμένος ισχύει στο ακέραιο και διαπιστώνω για μία ακόμα φορά ότι τον διακατέχει η αναξιοπιστία και η έλλειψη θάρρους να αναγνωρίζει τις αλήθειες, αντιμετωπίζοντας τα πάντα με ψέματα.

Του συνιστώ να κάνει λίγο υπομονή, διότι ανεξάρτητα με το αν θα πάρει, όπου να’ ναι, το δρόμο για το σπίτι του, θα κληθεί να δώσει πολλές εξηγήσεις, για πολλά ζητήματα, στη Δικαιοσύνη, καθώς οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα καταθέσουν ολόκληρο φάκελο για τη λειτουργία του Νοσοκομείου Κεφαλληνίας επί των ημερών του».

Σχόλια