ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Δολιοφθορά στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά ;;;

- Βουλιάζει αυτή τη στιγμή η μεγαλύτερη δεξαμενή των Ναυπηγείων!
- Κίνδυνος να παρασύρει τους δύο γερανούς
- Ενημερώθηκε ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας

Δείτε αποκλειστικά στο planet-greece φωτογραφία μέσα από τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά και διαβάστε τι συμβαίνει αυτή τι στιγμή. Σε κατάσταση συναγερμού το υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Ενδείξεις για δολιοφθορά. Διαβάστε αναλυτικά...



Τουλάχιστον ύποπτο μπορεί να χαρακτηριστεί το σημερινό περιστατικό. Με τους εργαζόμενους των ναυπηγείων απλήρωτους για 19 μήνες, να βρίσκονται στο δρόμους τις τελευταίες ημέρες για να δωθεί λύση στο πρόβλημά τους και να επαναλειτουργήσουν τα ναυπηγεία. Με τα ελαττωματικά υποβρύχια να σαπίζουν μέσα στο ναυπηγείο και με την άρνηση όλων να δώσουν κάποια λύση,η μεγαλύτερη ναυπηγική εγκατάσταση της χώρας και μια από τις μεγαλύτερες της Ευρώπης οδεύει πλέον προς το τέλος της.

Από αργά χθες βράδυ η μεγαλύτερη δεξαμενή του ναυπηγείου, η υπ'αριθμόν 3, άρχισε να βουλιάζει, χωρίς κανείς να μπορεί να κάνει το οτιδήποτε. Οι εργαζόμενοι λείπουν από τα πόστα τους εδώ και καιρό, αφού είναι απλήρωτοι και κανείς πλέον δεν μπορεί να σώσει τη μεγαλύτερη δεξαμενή που υπάρχει σε Ελληνικά ναυπηγεία.


Η απαξίωση των ναυπηγείων Σκαραμαγκά στο μεγαλείο της. Πρόκειται για φυσιολογική εξέλιξη λόγω φθοράς και απραγίας της συγκεκριμένης δεξαμενής ή για μια πράξη δολιοφθοράς, μέρος συγκεκριμένου σχεδίου πλήρους απαξίωσης των ναυπηγείων; Χαρακτηριστικό του μεγέθους της καταστροφής είναι πως τη ζημιά στη δεξαμενή την αντιλήφθησαν οι εργαζόμενοι των ναυπηγείων Ελευσίνας,που βρίσκονται ακριβώς απέναντι και δήλωσαν μάλιστα έτοιμοι-και προς τιμή τους- να προσφέρουν τη συνδρομή τους για τη διάσωσή της εάν χρειαστεί.

Να σημειώσουμε πως τα ναυπηγεία έχουν σκανδαλωδώς παραχωρηθεί τα τελευταία χρόνια στον Ισκαντάρ Σάφα, ο οποίος εισέπραξε ένα κάρο λεφτά από Ελληνικό δημόσιο, αντί να δώσει κιόλας, άφησε το έργο που είχε αναλάβει για την κατασκευή των υποβρυχίων στη μέση, με αποτέλεσμα σήμερα να σαπίζουν τα σκαριά τους μέσα στο ναυπηγείο,άφησε απλήρωτους τους εργαζόμενους για 19 μήνες και έχει εξαφανιστεί, στέλνοντας επιστολές και απειλώντας το Ελληνικό δημόσιο.

Μιλάμε για την περιουσία του Ελληνικού λαού η οποία ξεπουλήθηκε και απαξιώνεται πλέον και κάποιοι θα πρέπει να λογοδοτήσουν και σαπίσουν στη φυλακή γι αυτό,όπως σαπίζουν τα υποβρύχεια και τα χρήματα του Ελληνικού λαού στα ναυπηγεία.

Σχόλια

  1. Η επίσημη ανακοίνωση του ΠΝ για την υποτιθέμενη δολιοφθορά
    http://www.hellenicnavy.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=2520:%CE%91%CF%83%CF%86%CE%AC%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B1-Y%CF%80%CE%BF%CE%B2%CF%81%CF%85%CF%87%CE%AF%CF%89%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%95%CE%9D%CE%91%CE%95&Itemid=152&lang=el
    ΥΓ Δυστυχώς κε Μπάμπη παρότι γραμματεάς τεκμηρίωσης δεν τεκμηριώνεις αυτά που ανεβάζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.