Αντί απαντήσεων, ξερές ύβρεις. Αντί επιχειρημάτων, στρεβλώσεις και αστήριχτες παραδοχές και προϋποθέσεις..

Αντί απαντήσεων, ξερές ύβρεις. Αντί επιχειρημάτων, στρεβλώσεις και αστήριχτες παραδοχές και προϋποθέσεις. Αντί συστολής, οίηση.
Ο Αντρέας Παπανδρέου ΣΥΡΘΗΚΕ στο να μείνει στην ΕΟΚ παρά το γεγονός της καθολικής αμφισβήτησης των επιλογών του Κωνσταντίνου Καραμανλή.
Κέρδισε τις εκλογές με σύνθημα όχι στην ΕΟΚ.
Ο ίδιος ανήγαγε τον λαϊκισμό σε επιστήμη με κορυφαία στιγμή το «Τσοβόλα δώστα όλα».

Ο ίδιος νομιμοποίησε τη μίζα αρκεί να μην είναι και πολύ μεγάλη (pampers).
Ο Τσοχατζόπουλος  – παραλίγο αρχηγός και πρωθυπουργός – στην φυλακή  όταν ο Βενιζέλος έβλεπε τους αριθμούς λογαριασμών για αριθμούς τηλεφώνων μόνο που δεν μας είπε όταν τους κάλεσε ποιος απάντησε.
Ο Παπαντωνίου είναι έξω με χρηματική εγγύηση και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.
Ο Τσουκάτος πήρε 1.000.000 μάρκα και τα έδωσε στο ΠΑΣΟΚ με εισπράκτορα τον Κώστα Γείτονα σύμφωνα με καταδικαστική απόφαση του Χριστοφοράκου ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ δικαστηρίου οικονομικών και φορολογικών θεμάτων, Τμήμα 2  με αριθμό CS402LS394309
  Ο Μαντέλης παραδέχτηκε ότι τα πήρε για τη στήριξη του προεκλογικού του αγώνα και η δίκη του πλησιάζει
Ο Ανθόπουλος; Ο Σμπόκος; Ο Κουσελάς;
Να θυμηθούμε ότι το στικάκι ήταν 14 μήνες στο γραφείο του Βενιζέλου;
Από την άλλη να θυμηθούμε τον Λιάπη; Τον Βουλγαράκη; Τις υποκλοπές που είναι και πάλι στην επικαιρότητα; Τον Παπαγεωργόπουλο;
Η αρχή και το τέλος της προγραμματικής τους συμφωνίας είναι η αλληλοσυγκάλυψη σκανδάλων και παραβατικών πράξεων.
Ο φαρισαϊσμός και η υποκρισία περισσεύουν.
Ο κάθε πολίτης ας βγάλει τα συμπεράσματά του.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
Σ.Ε. Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ


Σχόλια

  1. Ως μία από τις μεγαλύτερες ασέβειες είναι να θίγεται η μνήμη ενός νεκρού. Και για αυτό πρέπει να ντρέπεστε όλοι εσείς στους ΑΝΕΛ, από τον αρχηγό σας έως τον συντάκτη αυτής της ανακοίνωσης.

    Όσον αφορά τα στελέχη της ΝΔ που μνημονεύεται , για πέστε μας "κοι" των ΑΝΕΛ τι έκανε ο αρχηγός σας ως στέλεχος της ΝΔ ? Τίποτα !!!!! Μήπως θέλετε να σας θυμίσω τη στάση του και τη στάση όλων των τέως στελεχών της ΝΔ που το παίζουν τώρα νεογενίτσαροι ......

    Σας υπενθυμίζω και πάλι ότι στη πολιτική δεν υπάρχει παρθενογέννηση, ο "βίος και πολιτεία" του καθε πολιτικού δεν διαγράφεται από τη μνήμη του λαού με τη καταψήφηση ενός μνημονίου ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.