Τι έχετε να πείτε τώρα για την Χρυσή Αυγή κύριε Κρανιδιώτη;

“ Σε ότι αφορά στην νεοναζιστική και εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, ο Φαήλος Κρανιδιώτης, δεν είδε ποτέ, δεν άκουσε. Το αντίθετο μάλιστα. Μιλούσε για ακτιβιστική δράση που έφτανε μέχρι την αντιποίηση αρχής. Ψιλοπράγματα δηλαδή.  ”
Ο στενός φίλος και σύμβουλος του πρωθυπουργού, Φαήλος Κρανιδιώτης, θα μπορούσε να πει κάποιος ότι δεν συμμερίζεται την ανιστόρητη «θεωρία των δύο άκρων».
Για την ακρίβεια, και σύμφωνα πάντα με αυτά που λέει κατά καιρούς, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προκύπτει ότι για τον στενό φίλο του Αντώνη Σαμαρά το άκρο είναι ένα, και δεν είναι άλλο από την Αριστερά συνολικά.

Σε ότι αφορά στην νεοναζιστική και εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, ο Φαήλος Κρανιδιώτης, δεν είδε ποτέ, δεν άκουσε. Το αντίθετο μάλιστα. Μιλούσε για ακτιβιστική δράση που έφτανε μέχρι την αντιποίηση αρχής. Ψιλοπράγματα δηλαδή.

Διαβάστε τι έγραφε ο Φαήλος Κρανιδιώτης στην εφημερίδα «Δημοκρατία» στις 30/12/2012:

«Η Χρυσή Αυγή, στη χειρότερη περίπτωση, κάνει αντιποίηση αρχής, ενίοτε πέφτει και καμιά ψιλή, ήτοι έργω εξύβριση και σωματικές βλάβες. Οι εκατόμβες των μαχαιρωμένων αλλοδαπών υπάρχουν στην ευφάνταστη και βλακώδη προπαγάνδα της «προοδευτικιάς» δημοσιογραφίας και στις παρεμβάσεις της Κλάραμπελ και λοιπών φωταδιστών κοινοβουλευτικών του ΣΥΡΙΖΑ / ΕΚΜ / «Βίλα Αμαλία». Τιμωρητέα η προσπάθεια της Χρυσής Αυγής να χωθεί στα κενά του κράτους, αλλά είναι ανόμοιο μέγεθος με την πλημμύρα της λαθροεισβολής και την εξ αυτής εγκληματικότητα».

Μετά από όλες αυτές τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών, τι έχει άραγε να πει ο στενός φίλος και συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, Φαήλος Κρανιδιώτης; Μήπως ο Συνήγορος του Πολίτη και ο υπουργός της κυβέρνησης Σαμαρά, Νίκος Δένδιας, έγιναν Συριζαίοι αριστεροί ή υπέκυψαν και αυτοί στην «προπαγάνδα» του ΣΥΡΙΖΑ;
http://www.periodista.gr/xfiles/item/6074.htm

Σχόλια