Σαμαράς..όπου πήγε το ΔΝΤ ο πρώτος και απαράβατος όρος, που επέβαλε, ήταν η ισοπέδωση μισθών και συντάξεων

 ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΝ...ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ
17/04/2010 
Επίθεση στην κυβέρνηση για τις επιλογές της στην αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης εξαπέλυσε ο Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας στο Ναύπλιο, στο προσύνεδριο της ΝΔ.

Η κυβέρνηση πήρε λάθος μέτρα τη λάθος στιγμή, αφού προκάλεσε στο μεταξύ κρίση δανεισμού, είπε ο κ. Σαμαράς. Επισήμανε ότι μεγάλο μέρος από τις θυσίες του ελληνικού λαού πήγε στράφι.


«Είμαστε αντίθετοι με την προσφυγή στο ΔΝΤ», σημείωσε ο πρόεδρος της ΝΔ, υπογραμμίζοντας «τα μέτρα που θα μας επιβάλουν, προκειμένου να μας στηρίξουν, δεν τα αντέχει ούτε η κοινωνία μας, ούτε η οικονομία μας. Φοβικοί δεν είμαστε απέναντι σε τίποτα. Ούτε καν απέναντι στο ΔΝΤ. Είμαστε, όμως, ρεαλιστές και οφείλουμε να εξηγήσουμε στον ελληνικό λαό την αλήθεια, ότι όπου πήγε το ΔΝΤ ο πρώτος και απαράβατος όρος, που επέβαλε, ήταν η ισοπέδωση μισθών και συντάξεων. Αυτή η συνταγή της λεγόμενης μείωσης του μισθολογικού κόστους φέρνει φαύλο κύκλο ύφεσης, ανεργίας, ελλειμμάτων χωρίς προοπτική, χωρίς διέξοδο και την απορρίπτω. Η αντίθεσή μας στην προοπτική του ΔΝΤ είναι αδιαπραγμάτευτη εθνική στάση για τη ΝΔ».

Σχόλια