ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Με όρους “εγκληματικής συμμορίας” η έρευνα για την ληστεία του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου!

olympiada 

ΤΟ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Η πρ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, ΕΛΕΝΗ ΡΑΪΚΟΥ.

Με απόλυτη μυστικότητα και διαβάθμιση της υπόθεσης ως “Ω” συνεχίζεται η έρευνα για το σκάνδαλο της ληστείας του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι το απόρρητο και οι συνθήκες της δικαστικής διερεύνησης είναι ανάλογες με αυτές για την “Χρυσή Αυγή” ή παλαιότερα για την “17Ν”. Αυτό το γεγονός είναι ενδεικτικό της σοβαρότητας του εγκλήματος που εξακολουθεί να αποκρύπτεται από την συντριπτική πλειοψηφία των καθεστωτικών μέσων. Η κολοσσιαίων διαστάσεων ληστεία του πλέον εύρωστου Ελληνικού χρηματοπιστωτικού ιδρύματος που οδήγησε στην καταστροφή του, εκτός από το έγκλημα των CDS ενέχει και το πλιάτσικο μέσω θαλασσοδανείων, χορηγιών σε πρόσωπα πολιτικού ενδιαφέροντος, ενώ ήδη εμπλεκόμενοι έχουν εξαφανιστεί και καταζητούνται.

Στον φάκελλο γίνεται ειδική μνεία για “περίεργες” πράσινες θυγατρικές του ιδρύματος που όπως όλα δείχνουν, κάποια από τα μέλη τους εμπλέκονται στις κακουργηματικές πράξεις που διερευνά η δικαιοσύνη. Εκεί έγκειται και το απόρρητο των ενεργειών, αφού τα ισχυρότατα ονόματα που απαρτίζουν κάποια από τα ΔΣ και τώρα βρίσκονται υπό διερεύνηση θα προκαλούσαν σάλο στο πολιτικό και επιχειρηματικό γίγνεσθαι.

Εδώ όμως η διαδικασία πρέπει να γίνει ταχύτατα, αφού υπάρχει περίπτωση πρόσωπα που θα χαρακτηριστούν ως μέλη αυτής της εγκληματικής συμμορίας να βρίσκονται ακόμα σε θέσεις ευθύνης εντός του ιδρύματος και να προσπαθούν να καλύψουν τα ίχνη τους υπό την σκέπη των μεθοδεύσεων του ΥΠΟΙΚ με τις συγχωνεύσεις, τις ανακεφαλαιοποιήσεις και τον διαχωρισμό των τραπεζών που ρίχνουν τα επίμαχα δάνεια σε έναν κουβά έτοιμο να θαφτεί βαθιά για να ξεφύγουν οι κακούργοι.

Τα 500 εκ. που φέρεται να είναι η ζημιά του ιδρύματος, μαζί με τις συγγενείς υποθέσεις των CDS και των χορηγιών που ακόμα δεν έχουν αποτιμηθεί, ζητούν ενόχους. Είναι χρήμα που κλήθηκε να πληρώσει ο Ελληνικός λαός και στην προκειμένη περίπτωση η δικαστική έρευνα μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά και να δώσει απαντήσεις για αυτή την άθλια συμμορία που οδήγησε την Ελλάδα στην απώλεια Εθνικής κυριαρχίας και την υποδούλωση.

Ορθός ο τρόπος διαχείρισης της υπόθεσης (Ω) αλλά η δικαιοσύνη οφείλει να λειτουργήσει τάχιστα και απερίσπαστα από πιέσεις, λομπίστες της διαφθοράς και επίορκους των ΜΜ”Ε” που μοιράστηκαν την λεία για να σιωπήσουν.

Κυρία Ράικου, έχετε την μεγάλη ευκαιρία να επιλέξετε τον τρόπο που θα σας γράψει η ιστορία. Σπάνια Έλληνες πολίτες είχαν αυτή την τιμή. Είμαστε σίγουροι ότι θα ανταποκριθείτε επάξια.

Διαβάστε επίσης: Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ: Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ “ΑΝΔΡΙΚΟΥ” ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΣΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ.

Σχόλια