Τι γίνεται με την θεατρική παράσταση Χρυσή Αυγή τους πρωταγωνιστές και τους κομπάρσους της.


Του Γιάννη Δραγάτη

1) Οι κυβερνώντες πάντα ήλεγχαν αυτή την ναζιστική συμμορία.
Μια συμμορία που αποτελούνταν απο μπράβους της νύχτας κακοποιούς του κοινού ποινικού κώδικα με την κατάλληλη ιδεολογική επικάλυψη. 
Πάντα την ήλεγχαν και την στιγμή που αυτοί θεώρησαν για τους δικούς τους λόγους οτι έπρεπε να τραβήξουν την τάπα και να αδειάσουν την λεκάνη απο τα απόνερα της ιδεολογικής συσκότισης,απλά την τράβηξαν.
Το φούσκωμα των ποσοστών της εγληματικής αυτής συμμορίας με το κομματικό πρόσημο,ήταν αναμενόμενο μιας και εμφανιζόταν ως τιμωρός του συστήματος.
Ενός συστήματος στο οποίο οχι μόνο ανήκε αλλά και την γέννησε.Ήταν αναμενόμενο στα τρία αυτά χρόνια του μνημόνίου και της γενικότερης κατάρευσης της Ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας να αυξήσει σημαντικά τα ποσοστά της με την αντισυστημική της ρητορεία. 
2) Το κέρδος της πολιτικής ληστοσυμμορίας που κυβερνά και μαίνεται αυτόν εδω τον τόπο με την ''εξάρθρωση'' της ναζιστικής Χ.Α. είναι: 
α) Μεταθέτουν τον πολιτικό προβληματισμό απο το Κυβερνητικός φασισμός εναντίον Δημοκρατίας,στο Κυβέρνητική νομιμότητα εναντίον ''φασισμού''. 
β) Ενδυναμώνεται η θεωρία του ''Συνταγματικού τόξου''του Βενιζέλου.Έτσι μέσα απο τους ''φασίστες'' της Χ.Α. ξεπλένεται ολόκληρο το δωσιλογικό και προδοτικό πολιτικό σύστημα που τα τελευταία τρία χρόνια ευθύνεται για εγκλήματα εναντίον του Ελληνικού λαου και της Χώρας.Ξεπλένεται ενα πολιτικό σύστημα που εχει ψηφίσει υπέρ της άρσης της ασυλίας της Εθνικής Κυριαρχίας της Χώρας αλλά και ενα ΦΕΚ 240. 
γ) Σταμάτησαν ενα απεργιακό κύμα με καταλήψεις στα σχολεία,που θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο για αυτούς αν εξελίσσονταν σε τσουνάμι στο ενδεχόμενο γενικότερων κινητοποιήσεων και μιας πολιτικής απεργίας.Μετά την δολοφονία του Φύσσα οι πορείες είχαν μόνο ενα αντιφασιστικό πρόσημο,και η Κυβέρνηση έμεινε στο απυρόβλητο.Φυσικά σε αυτό συνέβαλαν και οι ξεπουλημένες συνδικαλιστικές ηγεσίες ΟΛΜΕ ΑΔΕΔΥ ΓΣΕΕ αλλά και το ΠΑΜΕ. 
ΕΠΙΛΟΓΟΣ-ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ 
Με βάση τα παραπάνω η κυβέρνηση πέτυχε και κάτι άλλο,το πιο σημαντικό κατά την γνώμη μου.
Έβαλε τις βάσεις για μελλοντικές συλλήψεις,αλλά και την πάταξη κάθε αντιφρονούντα,κάθε φωνής που θα είναι ενάντια στο ''Συνταγματικό τόξο'' και στις προδοτικές κυβερνητικές πολιτικές. 
Κάθε έντιμος πολιτικός και οικονομικός αναλυτής ξέρει οτι τα περί ανάπτυξης δεν στέκουν και είναι απλά πρός εσωτερική κατανάλωση.
Η αλήθεια βρίσκεται στον αντίποδα. 
Η αλήθεια είναι οτι έρχονται πολύ σκληρές οικονομικές πολιτικές στη βάση της οικονομικής ρευστοποίησης της Χώρας.
Φανταστείτε λοιπόν την αντίδραση του Ελληνικού λαου,όταν τα πραγματικά περιθώρια θα έχουν στενέψει τρομακτικά.
Οι κυβερνώντες το γνωρίζουν πολύ καλά,για αυτό και το ''Συνταγματικό τόξο'' απο τον Βενιζέλο. 
Πολλοί λένε οτι ο αρχηγός του Ελληνικού παρακράτους ήταν ο Μητσοτάκης.
Ειλικρινά αυτό δεν το ξέρω,αλλά σίγουρα ο Βενιζέλος επάξια θα μπορούσε να κατέχει την θέση του υπαρχηγού. 
Υ.Γ
Να τονίσουμε εδω οτι ο Ελληνικός λαός ποτέ δεν ήταν φασίστας ή ρατσιστής.Κάποιοι έντεχνα ρητορεύουν κατά του φασισμού,λες και την ιδεολογία αυτή την είχαμε κάποτε ενστερνιστεί σαν σύνολο.Λάθος και σκόπιμο λάθος.Η ιστορία εχει δείξει οτι ο Ελληνικός λαός εχει δώσει ποτάμια αίμαντος ενάντια στον φασισμό.τον ναζισμό,αλλά και στον Κεμαλισμό τον προάγγελο του ναζισμού.
 Ιωάννης Δραγάτης

Σχόλια