Το οτι οι κυβερνητικοί ομολογούν οτι “έδωσαν εντολή” στην δικαιοσύνη για να διαλύσει την ΧΑ, δεν προβληματίζει τους δημοκρατικούς πολίτες;

Είναι παρα πολυ ανησυχητικό το παραλήρημα π.χ υπουργών που μεχρι προχθες υποστήριζαν πως “δεν μπορει να τεθεί εκτος νόμου η ΧΑ”, σημερα να παριστάνουν τους Ράμπο υποστηρίζοντας οτι “αυτοί έδωσαν εντολές”. Που; Στην ανεξάρτητη δικαιοσύνη; Δηλαδη τι
ακριβως παραδέχονται;


Λεπτομέρεια ίσως, θα πρεπει ομως να απασχολήσει πολυ σοβαρά καθε δημοκρατικό πολίτη.


olympia.gr

Σχόλια

  1. Tα τελευταία 24ωρα παρατηρούνται παράξενοι συμψηφισμοί , παραλληλισμοί , συλλογισμοί κλπ με στόχο τον αποπροσανολισμό του λαού από την ουσία της σύλληψης της ηγετικής ομάδας της ΧΑ. Η προσπάθεια αυτή είναι οτι το χειρότερο τη παρούσα στιγμή, καθώς δίνει στην ουσία τροφή στο φίδι του φασισμού - νεοναζισμού και όσοι το κάνουν πρέπει να ξεκαθαρίσουν αυτή τη στάση τους. Είναι υπέρ ή κατά των συλλήψεων. Πιστεύουν ή δεν πιστεύουν τον εγκληματικό χαρακτήρα των ενεργειών αυτών των "κυρίων". Δέχονται ή δεν δέχονται οτι η ΧΑ είναι ένα νεοναζιστικό μόρφωμα που επωάστηκε λόγ της οικονομικής ανέχειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.