Διαβάστε ολόκληρο το πόρισμα - φωτιά για τη Χρυσή Αυγή

Διαβάστε αποκλειστικά στο newsbomb.gr ολόκληρο το συγκλονιστικό πόρισμα, με το οποίο ο Εισαγγελέας «τύλιξε» την Χρυσή Αυγή
Γιάφκες με όπλα αναζητούν πλέον οι αρχές σε διάφορα σημεία της Αττικής. 

Η ύπαρξη οπλισμού, σύμφωνα με πληροφορίες, που είχε στη διάθεσή της η «εγκληματική οργάνωση» Χρυσή Αυγή προκύπτει τόσο από τις καταθέσεις των προστατευόμενων μαρτύρων, όσο και από άλλες πηγές.

Το συγκλονιστικό αυτό στοιχείο επιβεβαιώνεται άλλωστε και στο πόρισμα του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Χαράλαμπου Βουρλιώτη, ο οποίος επισημαίνει ότι «χρησιμοποιούνται διάφορα όπλα, τα οποία πιθανότατα φυλάσσονται σε αποθηκευτικούς χώρους σε άγνωστη τοποθεσία».
Μάλιστα, όπως προκύπτει από το πόρισμα, το οποίο αποκαλύπτει το newsbomb, η στελέχωση των αποκαλούμενων «ταγμάτων εφόδου» γινόταν «από άτομα που προσιδιάζουν στην εκπαίδευση των ανδρών που υπηρετούν στις επίλεκτες μονάδες των ενόπλων δυνάμεων της χώρας».
Για το λόγο αυτό, οι ειδικοί ανακριτές που έχουν αναλάβει πλέον την υπόθεση ενδεχομένως να στραφούν και προς αυτή την κατεύθυνση, να διερευνήσουν δηλαδή την τυχόν εμπλοκή στρατιωτικών στη δράση της Χρυσής Αυγής.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ:
porisma-1
porisma-2
porisma-3
porisma-4
porisma-5
porisma-6
porisma-7
por8

porisma-9 

 http://www.newsbomb.gr/politikh/story/351865/apokleistiko-diavaste-olokliro-to-porisma---fotia-gia-ti-hrysi-aygi#ixzz2gJBbN2r9

Σχόλια