Συμ.Κεδίκογλου: Μικρή η συμμετοχή στην απεργία της ΟΛΜΕ..καλά μας κάνουν αφού δεν ξεσηκωνόμαστε

Πολιτικά υποκινούμενες χαρακτήρισε ο υφυπουργός Παιδείας, Συμεών Κεδίκογλου τις κινητοποιήσεις των εκπαιδευτικών που ξεκίνησαν σήμερα..
Μιλώντας στην Κοινωνία Ώρα MEGA, ο υφυπουργός δήλωσε ότι «αν απλά ήταν ένα σενάριο εργασίας, τώρα έχει επιβεβαιωθεί αυτό, δεν χρειάζεται να κάνω εγώ κάποια υπόθεση
ή να πω αν συμφωνώ ή διαφωνώ. Νομίζω ότι με τα πιο επίσημα χείλη του κ. Τσίπρα ο οποίος πήγε στο σχολείο και είπε στους μαθητές ακολουθήστε τις κινητοποιήσεις των δασκάλων σας αυτό είναι πια πέραν πάσης αμφιβολίας. Υπάρχει το πολιτικό κίνητρο, νομίζω ότι υπάρχει μια στρατηγική πόλωσης και μια στρατηγική έντασης».
Ο κ.Κεδίκογλου σε μία πρώτη εκτίμηση για τη συμμετοχή των καθηγητών στις απεργίες, σημείωσε ότι τις πρώτες μέρες μπορεί το ποσοστό να είναι μεγαλύτερο, αλλά όπως είπε, τελικά το ποσοστό συμμετοχής δε θα είναι υψηλό.
Στον αντίποδα, ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ, Θέμης Κοτσυφάκης, με δηλώσεις του στο Star, υπογράμμισε ότι το ποσοστό συμμετοχής των καθηγητών στην κινητοποίηση της Ομοσπονδίας ξεπερνά το 90%.

Σχόλια