Ομολογία του... ''πολυλογά'' Βενιζέλου στα Ηνωμένα 'Εθνη..Μεθοδεύουν λύση με νέο σχέδιο -τύπου ''Ανάν''- γιά την Κύπρο, έξω από τον ΟΗΕ

Κυπριακό, η λεπτομέρεια: Ενώ η τουρκική πλευρά δεν δέχεται ''πιέσεις'', ούτε ενδιαφέρεται γιά ''διάλογο'', οι ελληνο-Κύπριοι ''ναι-ναι-κοι'' σε αγαστή συνεργασία με τους ''ναι-ναι-κους'' της Αθήνας, συνεχίζουν την... υποχωρητικότητα, ως μόνιμοι αποδέκτες πιέσεων.

Ομολογία του...

''πολυλογά'' Βενιζέλου στα Ηνωμένα 'Εθνη, μετά την συνάντηση με τον Γ.Γ. Μπαν Κι Μουν

Μεθοδεύουν λύση με νέο σχέδιο -τύπου ''Ανάν''- γιά την Κύπρο, έξω από τον ΟΗΕ
Η ακριβής δήλωση του αντιπρόεδρου και υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας (22 Σεπ. '13): «'Eχουμε ένα νέο μομέντουμ, γιατί έχουμε πολύ συγκεκριμένες προτάσεις του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Αναστασιάδη, έχουμε μια ολοκληρωμένη πρόταση για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης σε σχέση με την Αμμόχωστο, με επίκεντρο την Αμμόχωστο, την εγκαταλελειμμένη πόλη, το λιμάνι και την ευρύτερη περιοχή, η οποία μπορεί να δώσει νέες ιδέες και ώθηση. Έχουμε το διορισμό διαπραγματευτών από τις δυο κοινότητες, κάτι, που, είναι πάρα πολύ σημαντικό. Και βεβαίως, είναι πολύ σημαντικό να έχουμε παρούσα την Ευρωπαϊκή 'Eνωση, γιατί οποιαδήποτε λύση πρέπει να λαμβάνει υπόψη το κοινοτικό κεκτημένο και να μπορεί να γίνει δεκτή από τον Κυπριακό λαό με δημοψήφισμα, γιατί μόνο έτσι νομιμοποιείται μια λύση και γίνεται βιώσιμη».
H χαζή ερώτηση: Ποιά Ευρωπαϊκή 'Ενωση και ποιό κοινοτικό κεκτημένο, αφού η Τουρκία ΔΕΝ είναι στην Ευρωπαϊκή 'Ενωση;



http://www.kalami.net/

Σχόλια

  1. Η εγώ δεν καταλαβαίνω ή εσείς παπαρολογείτε ....
    Που βλέπετε λύση τύπου ΑΝΑΝ ?
    Η Κύπρος (ολόκληρη) μήπως είναι μέλος της ΕΕ ?
    Που είναι το λάθος για την Αμμόχωστο ?
    Πρέπει ή δεν πρέπει στις διαπραγματεύσεις να συμμετέχουν και οι δύο εθνικές κοινότητες της Κύπρου ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.