Απέσβετο και η εσχάτη ελπίς — ή οι Αλεβιζάτοι είναι Ελληνικής καταγωγής??? Άλλοι τους διεκδικούν….

ΑΛΕΒΙΖΑΤΟΣ -ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ -ΚΟΚΚΑΛΗΣ -ΔΗΜΑΣ  — Χθες απονέμοντας το βραβείο «Νίκη 2012″ του ΑΙΤ στον Καθηγητή Παύλο Αλιβιζάτο.Με το Σταύρο Δήμα και το Σωκράτη Κόκκαλη
  — Στον καθηγητή Παύλο Αλιβιζάτο, κάτοχο της καθηγητικής έδρας Larry and Diane Bock του Πανεπιστημίου Berkeley της Καλιφόρνια και 7ο Διευθυντή του Εθνικού Εργαστηρίου Lawrence του Πανεπιστημίου Berkeley, απενεμήθη το βραβρίο Νίκη, που δίνει κάθε χρόνο το μη κερδοσκοπικό Ινστιτούτο Τεχνολογίας ΑΙΤ, για Έλληνες ή ελληνικής καταγωγής επιστήμονες
με καθοριστική συμβολή στην παγκόσμια πρόοδο των επιστημών και της τεχνολογίας.
  — Ο κ. Αλιβιζάτος βραβεύτηκε για τη σημαντική συνεισφορά του στην επιστήμη και την πρωτοποριακή του ερεύνα στη νανοτεχνολογία, ενώ την απονομή έκανε ο Υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, μαζί με τον πρώην υπουργό Σταύρο Δήμα και τον επιχειρηματία Σωκράτη Κόκκαλη.
  — Τη σχετική φωτογραφία δημοσίευσε στο Twitter ο Υπουργός Παιδείας και πρώτος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Πειραιώς.
  — Στάλθηκε από ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ
ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ:  «Σε Ελληνικής καταγωγής επιστήμονες…..» Δεν λέω, κάποιοι με αυτό το επίθετο κατέχουν πανεπιστημιακές έδρες σε Ελληνικά πανεπιστήμια που πάνε κατά διαόλου. Έχω όμως και τις επιφυλάξεις μου, διότι ΑΦΕΝΟΣ στην Αμερική ευδοκιμούν αρκετοί Αλεβιζάτοι και Αλιβιζάτοι και Αλεβί, καταγεγραμμένοι Εβραίοι και ΑΦΕΤΕΡΟΥ, το όνομα προέρχεται από τους Αλεβί ή Αλεβίτες (HaLevi) της κεντρώας Τουρκίας, τους οποίους όλες οι Εβραϊκές οργανώσεις, τους χαρακτηρίζουν απερίφραστα ως κρυπτοεβραίους και μάλιστα ΤΑΛΜΟΥΔΙΣΤΕΣ. Και κάτι σημαντικό και συμπατικό: Οι μεγάλες Εβραϊκές οργανώσεις, θεωρούν και τους Αλβανούς ως…. κρυπτοεβραίους!!!! Να υπενθυμίσω την πρώτη Αλβανική σημαία, με το μεγάλο άστρο του Δαβίδ????
http://tsoutsouneros.arvanitis.eu/archives/40063

Σχόλια