Πάνος Καμμένος:«Τιμάμε τους νεκρούς, τον κυβερνήτη, τους αξιωματικούς, τους υπαξιωματικούς και τους διόπους του «Βασίλισσα Όλγα»

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΛΕΡΟ ΓΙΑ ΤΑ 70 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΥΘΙΣΗ ΤΟΥ «ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΟΛΓΑ» ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος επισκέπτεται τη Λέρο, όπου παρέστη στις εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 70 χρόνων από τη βύθιση του αντιτορπιλικού «Βασίλισσα Όλγα».
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ έκανε την εξής δήλωση:


«Τιμάμε τους νεκρούς, τον κυβερνήτη, τους αξιωματικούς, τους υπαξιωματικούς και τους διόπους του «Βασίλισσα Όλγα» που έπεσαν από εχθρικά πυρά, από τα πυρά του φασισμού και του ναζισμού. Έπεσαν υπέρ πίστεως και πατρίδος, μαχόμενοι για την ελευθερία των Ελλήνων, μαχόμενοι μαζί με τους συμμάχους απέναντι στις δυνάμεις του Άξονα, που δυστυχώς επανήλθαν στην πατρίδα μας με δύο πρόσωπα.

Το ένα πρόσωπο είναι των νεοναζιστών, οι οποίοι υιοθετούν ως πρότυπά τους εκείνους που κατέσφαξαν τους Έλληνες, εκείνους που δολοφόνησαν τους πατεράδες μας, εκείνους που τους στέρησαν την ελευθερία για αρκετά χρόνια στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και το άλλο πρόσωπο του ναζισμού είναι το πρόσωπο του Δ’ Γερμανικού Ράιχ, το πρόσωπο του οικονομικού Γερμανικού Ράιχ που έρχεται, όχι με όπλα, αλλά με οικονομικά μέσα, να κατακτήσει την πατρίδα μας.

Και οι δύο αυτές μορφές του ναζισμού έχουν το ίδιο πρόσωπο. Οι Έλληνες σύσσωμοι, αγαπημένοι, ενωμένοι, θα αντιμετωπίσουμε αυτά τα δύο πρόσωπα του ναζισμού, το ναζισμό του Γ’ Ράιχ, που αναβιώνει από εκείνους που ξεχνούν την ιστορία και νομίζουν ότι θα επαναφέρουν στη χώρα της Δημοκρατίας αυτή την ιδεολογία του μίσους, αλλά και το πρόσωπο του ναζισμού του οικονομικού πολέμου, που θέλει να σκλαβώσει την εθνική κυριαρχία της χώρας. Θα προχωρήσουμε χωρίς διχόνοια, ενωμένοι, και θα νικήσουμε ακόμα μια φορά, όπως στον Α’ και στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο».

Τον πρόεδρο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ συνόδευε η βουλευτής Δωδεκανήσου Μίκα Ιατρίδη. Ο Πάνος Καμμένος θα επισκεφθεί επίσης, το Αγαθονήσι, τους Αρκιούς, το Μαράθι και τους Λειψούς.

Σχόλια