Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο Σαμαράς δεν είναι δεξιός καπιταλιστής είναι Δεξιός ξεπουληθείς.

Εδώ στο ετεροπροσδιοριζόμενο ελλαδιστάν όλες οι έννοιες γίνονται παράνοιες. 
Και μην προστρέξει ο αριστεροαλίθορος ουτοπικός αρχταμάς του Τσίπρα να πανηγυρίσει, γιατί όση σχέση έχουν οι αδελφοί μουσουλμάνοι της πλατείας Ταχίρ με την δημοκρατία, άλλη τόση σχέση έχει και διαχρονικά η αριστερά με τον πραγματικό κόσμο. 

Το κομπλεξικό ετεροπροσδιοριζόμενο ελλαδιστάν, όταν σκέφτεται με το αριστερό μέρος του εγκεφάλου του, το (ανθρωπιστικό), ονειρεύεται να φέρει όλους τους φτωχούς του κόσμου στο αθηναϊστάν του Καμίνη. 
 Όταν το κομπλεξικό ετεροπροσδιοριζόμενο ελλαδιστάν σκέφτεται με το δεξιό μέρος του εγκεφάλου του, το (καπιταλιστικό), σκέφτεται πως μόνο αν τα ξεπουλήσει όλα σε ξένους θα έρθει η ανάπτυξη. Όταν το κομπλεξικό ετεροπροσδιοριζόμενο ελλαδιστάν σκέφτεται με το Κέντρο του εγκεφάλου του, μετατρέπετε σε μια μπάσταρδη αριστεροδεξιά τύπου ΠΑΣΟΚ, (εδώ δεν χρειάζονται σχόλια). 
 Σήμερα την κατάσταση στο Ελλαδιστάν την ελέγχει το δεξιό, το καπιταλιστικό κομμάτι του εγκεφάλου μας διά του Σαμαρά, το οποίο όμως αντί να μας ανακοινώνει κάθε βδομάδα τι αγόρασε και που επένδυσε για να αναπτυχθεί, μας ανακοινώνει τι πουλά. 
Τελικά καπιταλιστής είναι αυτός που πουλά ή αυτός που αγοράζει; Ακούγοντας συχνά πυκνά τους Έλληνες πολιτικούς να αναφέρουν ότι το ελλαδιστάν είναι το καλύτερο οικόπεδο, αναρωτιέμαι αν τελικά ο εκάστοτε πρωθυπουργός, είναι πρωθυπουργός ή μεσίτης οικοπέδων. 
Εσείς έχετε ακούσει ποτέ κανέναν Ερντογκάν – Μέρκερ – Ομπάμα – Πούτην κτλ να λέει την πατρίδα του, οικόπεδο; Αλλά κύριε Σαμαρά, όταν καταφέρετε να ξεπουλήσετε όλο το οικόπεδο, μετά ποιός θα το ελέγχει ο πρώην ιδιοκτήτης ή ο αγοραστείς;
 Ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη.

Σχόλια