Επιλογές επιτρόπων ΕΕ, σαν να παλατζάρουν στο ποιον θα επιλέξουν υποψήφιο δήμαρχο στις Κουκουβάουνες.

ΡΟΜΑΝΟ ΠΡΟΝΤΙ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ   — Δεν έχω ρατσιστικές διαθέσεις κατά των Κουκουβάουνων, αλλ΄ αντιθέτως προσπαθώ να αναδείξω τη κομματοσκυλική ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ αντιμετώπιση των πολιτικών επιλογών αθλιοτάτων προσώπων, από επίπεδο ΟΤΑ, μέχρι Ευρωπαϊκής Επιτροπείας.

  — Ένα από τα πρόσωπα της πράσινης λαχανίδας, που ισχυρά ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΑ παράκεντρα εξουσίας μας την εμφάνιζαν ως εν δυνάμει δελφίνα υποψήφια αρχηγίνα ΠΑΣΟΚ άνευ εμφανών προσόντων, ήταν και η πολιτική μαϊμού και Μπιλντερμπέργκισσα και σιωνίστρια, Άννα Διαμαντοπούλου. Εξαφανισμένη σαν ξυραφάκι μιας χρήσης, αλλά μας υπενθυμίζει ο Γ.Δ. με φωτοντοκουμέντο εφημερίδας εποχής, έναν από τους δημόσιους εξευτελισμούς της, ένεκα ανάξιας επιλογής της:

   — Γ.Δ.:   Αν συμφωνείς αξιολόγησέ το.
Τσουκάτος και Μπένυ ….διασκεδάζουν -κατά την εφημερίδα- με την τοποθέτηση της Άννας στην ομάδα Πρόντι.
Ποιον ήθελε -ο Πρόντι- και τι φρούτο του «πασάρισε»  ο Σημίτης.

   — Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο τότε νεοΔΙΟΡΙΣΘΕΙΣ πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (Κομισιόν) ζητούσε επιμόνως από τον σιωνιστή Σημίτη, να του δώσει ως Έλληνα Επίτροπο, αρμόδιο για την Ανάπτυξη, τον Παναγιώτη Γεννηματά, τότε αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων. Όμως σύμφωνα με τις Ελληνικές αλλά και Ευρωπαϊκές παραδόσεις ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, το σιωνιστικό και κάργα ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ψευδοΠΑΣΟΚ, απαίτησε και επέβαλε το άχυρο ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, με αποτέλεσμα να βουΐξει η Ευρώπη και ο κόσμος όλος, για τη δυσαρέσκεια του Ρομάνο Πρόντι, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΙΚΑΝΑ ΑΤΟΜΑ ΩΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥΣ!!!!

  — Ακόμα και η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ έκανε χαβαλέ με τον τότε…. καταλληλότερο απατεώνα πρωθυπουργό Σημίτη…. Αννούλα…. Που είσαι Αννούλα??? Σε πεθυμήσαμε ρε φρικιό!!!!!

  — Τώρα! Ρίξτε μια ματιά στη σημερινή σύνθεση της Κομισιόν με τη συμμορία Ρομπάϊ – Μπαρόζο – Δαμανάκη κλπ,  και βγάλτε τα σαφή συμπεράσματά σας, για το που έχει φτάσει η πανευρωπαϊκή διαφθορά και διαπλοκή και ανικανότητα!!!!!

 

 

Σχόλια