ΑΝ.ΕΛΛ ΚΟΖΑΝΗΣ :ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΩΡΑ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

Την Δευτέρα 08 Ιουλίου 2013 συνεδρίασε έκτατα η Συντονιστική Επιτροπή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Π.Ε. Κοζάνης υπό την προεδρία των Πλακεντά Παναγιώτη (Τομεάρχη Δυτικής Μακεδονίας) και Καραχάλιου Αποστόλου (Επικεφαλή Συντονιστικής Επιτροπής Π.Ε. Κοζάνης) όπου αποφάσισαν ομόφωνα με τα υπόλοιπα μέλη της Συντονιστικής, την στήριξη τους στον αγώνα των καθηγητών, των δημοτικών αστυνομικών και των σχολικών φυλάκων.

Σε μία νύκτα και κατ’ εντολή των κατακτητών, ο κ. Μητσοτάκης και η κυβέρνηση των υποταγμένων Σαμαρά και Βενιζέλου «καθάρισε» χιλιάδες εργαζόμενους με αντάλλαγμα μειωμένη και με δόσεις χρηματοδότηση-καρμανιόλα η οποία θα καταλήξει και πάλι στους ίδιους που κρατούν τα ακούρευτα ομόλογα του PSI του αντιπροέδρου Βενιζέλου.
Ο κ. Μητσοτάκης ο οποίος στην εποχή Σημίτη είχε διοριστεί στη Εθνική τράπεζα με τεράστιο μισθό, δήλωσε πριν λίγες μέρες ότι «δεν είναι στις προθέσεις μου η απολύσεις». Και όμως τις κάνει.
Ποια μεγαλύτερη απόδειξη από αυτό το γεγονός για το ότι οι υπουργοί αυτής τις υποταγμένης κυβέρνησης εκτελούν εντολές; Ταυτόχρονα λένε τερατώδη ψέματα περί δήθεν διαπραγμάτευσης, τα οποία αναμεταδίδουν αμέσως και μετά χαράς όλα τα μεγάλα ΜΜΕ και οι δοσίλογοι «δημοσιογράφοι» τους.
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ σταθεροί στις απόψεις μας από την πρώτη στιγμή, χωρίς αλλαγή φρασεολογίας και στρογγυλέματα των θέσεων μας, είχαμε προειδοποιήσει ότι η πολιτική αυτή θα φέρει με μαθηματική ακρίβεια αυτά τα αποτελέσματα.Δεν θα είναι τα τελευταία. Έρχονται συνεχώς νέα μέτρα. Με ύπουλο αλλά εξοντωτικό τρόπο:
  • Την επόμενη χρονιά δεν θα είναι προστατευόμενα μέλη τα παιδιά που σπουδάζουν.
  • Άλλαξε όνομα το χαράτσι και από έκτακτος φόρος γίνεται μόνιμος.
  • Ξεπουλιέται ακόμη και χωρίς αντάλλαγμα η δημόσια περιουσία (αγωγός TAP) και ο πλούτος της χώρας.
Όλα αυτά, και πολλά άλλα, είναι νέα μέτρα, την ώρα που οι ψεύτες δηλώνουν ανερυθρίαστα και με περίσσια αλαζονεία ότι «δεν θα επιβληθούν νέα μέτρα». Μηχανεύονται κάθε τρόπο για να παράξουν εσωτερική υποτίμηση χωρίς να υπολογίζουν ούτε τη εθνική ασφάλεια ούτε την αξιοπρέπεια των ελλήνων.
Η λύση είναι μία και μοναδική.
ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΩΡΑ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
Να απαιτήσουμε να προκηρυχθούν άμεσα εκλογές, για να σταματήσει αυτή η ανθρωποθυσία χωρίς αντίκρισμα.


ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
Σ.Ε. Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχόλια