ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ

ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Επιτυχημένη για ακόμη μια φορά η προσπάθεια του τομέα Εθελοντισμού της Νεολαίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, υπό την ευθύνη των Δώρα Παληοδήμου, Στέλλας Συρίγου και Άγγελου Ωραιόπουλου το Σάββατο 27 Ιουλίου.
Αυτή τη φορά στην Αθήνα, στην Καλλιθέα μέλη και στελέχη της Νεολαίας,
παρουσία της προέδρου Μανταλένας Παπαδοπούλου, συνέλεξαν είδη πρώτης ανάγκης με κατεύθυνση άπορες οικογένειες αλλά και το Άσυλο Ανιάτων. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Σκλαβενίτη, έξω από τον οποίο πραγματοποιήθηκε η δράση, τόσο για τη συνεργασία όσο και για την έμπρακτη προσφορά του σε τρόφιμα.

Επίσης καλά πήγε και η αντίστοιχη δράση στη Θεσσαλονίκη υπό την ευθύνη του Υπ. Οργ. Θεσσαλονίκης Πρόδρομου Νικολαΐδη, που πραγματοποιήθηκε έξω από την ελληνική επιχείρηση Βερόπουλος. Την προσπάθεια στήριξαν με τη φυσική παρουσία τους και εμπράκτως οι βουλευτές των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Σταυρούλα Ξουλίδου και Γαβριήλ Αβραμίδης, η συντονιστική και οι πολιτευτές μας. Τα είδη θα δοθούν στον Ερυθρό Σταυρό.

Στην Ημαθία και συγκεκριμένα στην Αλεξάνδρεια, υπό την ευθύνη του Κοσμά Δημητριάδη, μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής, οι νέοι μας συνέλεξαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης έξω από την ελληνική επιχείρηση Γαλαξίας, με κατεύθυνση άπορες οικογένειες της περιοχής. Την προσπάθεια στήριξε με τη φυσική παρουσία του και εμπράκτως ο βουλευτής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Κώστας Γιοβανόπουλος αλλά και η συντονιστική.

Με μεγάλη επιτυχία αντίστοιχη δράση και στη Λέρο, έξω από την ελληνική επιχείρηση Σπανός, υπό την ευθύνη του Γιώργου Παλαπουγιούκ, παρουσία των Μανώλη Τσιμπούκα, υπ. Περιφέρειας Νοτίου Ιονίου και Μιχάλη Κατσαμπά, υπ. Νομού Δωδεκανήσου και την έμπρακτη στήριξη της συντονιστικής Λέρου. Τα είδη πρώτης ανάγκης κατευθύνθηκαν στο κοινωνικό παντοπωλείο στην περιοχή. Μετά το πέρας της δράσης, οι εκπρόσωποι της Νεολαίας συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο κ. Μιχάλη Κόλια, ο οποίος ενημερώθηκε για τις δραστηριότητες της Νεολαίας και εξέθεσε την ανησυχία του για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι στο νησί, ειδικά λόγω της ανεργίας, που τους οδηγούν στη μετανάστευση.

Στη Σαλαμίνα, υπό την ευθύνη της Μαρίας Λογαρά και του Θέμη Παυλόζα, με τη στήριξη της συντονιστικής, τα μέλη μας βρέθηκαν έξω από την ελληνική επιχείρηση Κανάκης η οποία και εμπράκτως συνέβαλε, συνέλεξαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης με κατεύθυνση άπορες οικογένειες.

Γνωρίζουμε πως η λύση στο πρόβλημα της φτώχειας είναι πολιτική, αλλά μέχρι αυτή να δοθεί, οι συμπολίτες μας πρέπει να επιβιώσουν από τις καταστροφικές μνημονιακές πολιτικές και ως Έλληνες πολίτες είμαστε και παροτρύνουμε όλους να είναι αλληλέγγυοι.

Στις φωτογραφίες:

  1. Στην Αθήνα (Καλλιθέα) μέλη και στελέχη της Νεολαίας συνέλεξαν είδη πρώτης ανάγκης με κατεύθυνση άπορες οικογένειες αλλά και το Άσυλο Ανιάτων.
  2. Στη Θεσσαλονίκη η Νεολαία των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ συνέλεξε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία θα δοθούν στον Ερυθρό Σταυρό.

Σχόλια