Εν μέσω έντονων αποδοκιμασιών στην Κρήτη ο Βενιζέλος

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και εν μέσω αντιδράσεων συνεχίζεται η περιοδεία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και αντιπροέδρου της κυβέρνησης στη Κρήτη, Ευάγγελου Βενιζέλου.
Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και εν μέσω έντονων αντιδράσεων συνεχίζεται η περιοδεία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και αντιπροέδρου της κυβέρνησης Ευάγγελου Βενιζέλου στη Κρήτη.
Στο Αρκαλοχώρι ο κ. Βενιζέλος έφτασε αργά το βράδυ με καθυστέρηση...
και κάτω από τις αποδοκιμασίες εργαζομένων στους Δήμους Μινώα Πεδιάδος και Βιάννου.
Κάποιοι από τους παρευρισκόμενους πέταξαν μπουκάλια την ώρα που ο κ. Βενιζέλος έβγαινε από το αυτοκίνητό του, ενώ χρειάστηκε η επέμβαση ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων που προχώρησαν και σε προσαγωγές παρουσία μάλιστα του Γενικού Αστυνομικού διευθυντή Κρήτης.
Ο κ. Βενιζέλος δεν μίλησε και αποχώρησε αφού κατάφερε να έχει ολιγόλεπτη συνάντηση τον Μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου, με το δήμαρχο καθώς και άλλους φορείς.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έστειλε τόνισε ότι δεν θα υπάρξουν νέες περικοπές σε εισοδήματα, μισθούς και συντάξεις. Όπως δήλωσε θεωρεί ότι η κυβέρνηση οφείλει να πείσει πως είναι αποφασισμένη να εφαρμόσει μεταρρυθμίσεις και πολιτικές που δίνουν στους Έλληνες ένα διαφορετικό κράτος. Και πιστεύει ότι σ' αυτό το σημείο θα κριθεί και η αποτελεσματικότητα της συγκυβέρνησης.
newsbomb.gr

Σχόλια