ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ CDS…

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ CDS.

ΟΡΘΩΣ ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΑΝ, ΚΑΚΩΣ ΠΩΛΗΘΗΚΑΝ.

Το σκάνδαλο που η συμμορία με ειρωνίες και ψευδείς καταθέσεις προσπάθησε πολλάκις να βάλει στο αρχείο. Για να κρύψει μαζί του όλο το παρακράτος που ασέλγησε πάνω στο μεγαλύτερο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα της χώρας, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο με αποτέλεσμα να το καταστρέψει.

Μετά την σημερινή απόφαση, πολλοί θα χάσουν τον ύπνο τους. Ειδικά όσοι απαξίωναν αυτές τις αποκαλύψεις με αντάλλαγμα πακτωλούς διαφημίσεων από ένα ίδρυμα που κατέρρεε. Συγκεκριμένα μέλη του ΔΣ που υπήρξαν δανειστές και δανειζόμενοι από το ίδρυμα και τώρα προσπαθούν να κρύψουν τα θαλασσοδάνεια τους κάτω από το χαλί, σύντομα θα κληθούν ενώπιον της δικαιοσύνης.

Διοργανωτές συνεδρίων που έκλεισαν σε μία νύχτα τις εταιρείες τους και εξαφανίστηκαν, να είστε σίγουροι ότι θα βρεθούν. Όπως και τα θαλασσοδάνεια που μετέφεραν στο εξωτερικό, υπό το πρόσχημα της "εξαγοράς" εταιρειών που όμως ήταν δικών τους συμφερόντων!

Το κακό για τους ντόπιους κλακαδόρους που έμειναν πίσω, είναι ότι το χρήμα στέρεψε. Και τώρα έρχεται ο λογαριασμός. Δείτε την απόφαση - κόλαφο της δικαιοσύνης και αναμείνατε τις εξελίξεις.CDS 1 CDS 2 CDS 3 CDS 4 CDS 5

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΔΩ:

  ΠΠΑ 2644.2013 - Δικαστική Απόφαση

ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

olympia.gr

Σχόλια