ΆΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ :ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΟΜΙΚΑ ΑΠΑΙΤΗΤΟ, ΑΡΚΕΙ να υπάρξει πολιτική βούληση

ΆΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ Αξιωματικός, Καθ.Νομικών&Πολιτικών Επιστημών Μέλος Εθν.Συμβουλίου Ανεξαρτήτων Ελλήνων:
  "Στο studio του τηλεόρασης του HIGH TV και στην εκπομπή "ΤΟΜΕΣ" του δημοσιογράφου Τάκη Οικονομόπουλου,όπου δόθηκε η δυνατότητα να ακουστούν αναλυτικές απόψεις ,τόσο για την Ιστορική ,όσο και την Νομική πλευρά του ζητήματος των Γερμανικών αποζημιώσεων.
Η κρίση που βιώνει ο λαός μας ,ηταν δρομολογημένη και προσχεδιασμένη από τις δυνάμεις των τεκτονικών στοών,της Λ.Bildeberg και των διεθνών τοκογλύφων....Οι Γερμανοί σήμερα ΕΚΔIΚΟΥΝΤΑΙ τους Έλληνες για την ήττα του άξονα,στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και την ταπείνωσή τους στα Οχυρά και την Πανεθνική Αντίσταση...ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΟΜΙΚΑ ΑΠΑΙΤΗΤΟ, ΑΡΚΕΙ να υπάρξει πολιτική βούληση.. Eυχαριστώ όσους παρακολούθησαν την εκπομπή στην οποία είχα την τιμή να συμμετάσχω και για τα μυνήματά σας που δείχνουν την στήριξη που παρέχετε στην προσπάθεια αυτή"
(καλεσμένος στην εκπομπή, μαζί με τον κ. Ανδρέα Γιαννουλόπουλο, Μέλος του Εθν.Συμβουλίου Γερμανικών Επανορθώσεων) http://www.youtube.com/watch?v=UuHTMKCKM28&feature=youtu.be http://www.youtube.com/watch?v=H4HDaqje964&feature=youtu.be
ΠΗΓΗ:https://www.facebook.com/aggelos.papalexopoulos

Σχόλια