Η Χ.Α δηλώνει ότι: είναι το μόνο κόμμα που μπορεί πλέον να συγκυβερνήσει με τη ΝΔ...

Διαβάστε τι αναφέρεται μεταξύ άλλων σε άρθρο της Χ.Α, στην ιστοσελίδα της...
Σε πανικό βρίσκεται το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα. Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης τρέμουν ακόμα και να μιλήσουν για εκλογές. Τα ίδια και ο dear Alexis που στην ομιλία του στο Σύνταγμα δεν τόλμησε να προφέρει ούτε μία φορά τη λέξη "Εκλογές". Τι συμβαίνει όμως και τα ανδρείκελα του κατεστημένου φοβούνται ακόμα και να αναφέρουν τη λέξη αυτή, ενώ μέχρι χθες ήταν η μόνιμη καραμέλα τους; Μήπως θα έρθει κάποιος και θα τους βάλει...
πιπέρι στο στόμα;
Προφανώς όχι, απλά έχουν πάρει στα χέρια τους τα αποτελέσματα των τελευταίων δημοσκοπήσεων. Έτσι, μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην ΕΡΤ οι πάντες πατώνουν δημοσκοπικά και μόνο η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει. Πιο συγκεκριμένα, έχουμε ξεπεράσει τον Σύριζα, που έχει πάρει την κατιούσα και είναι το μόνο κόμμα που μπορεί πλέον να συγκυβερνήσει με τη ΝΔ, μετά την ολική κατάρρευση ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ.
Υ.Γ
Λέτε για αυτό να είδαμε και την στήριξη Σαμαρά από Χ.Α για το κλείσιμο της ΕΡΤ...;;;

Σχόλια

  1. Θα πρέπει κάποτε να αποφασίσουμε αν η ΧΑ είναι αξιόπιστη και παίρνουμε όσα λέει τοις μετρητοίς (όλα όμως και όχι μόνο αυτά που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ώστε να ασκήσουμε κριτική στους άλλους) ή είναι αναξιόπιστη και δεν ασχολούμαστε μαζί της. Πάντως αν κάτι είναι δεδομένο αυτό είναι η διάθεση του Καμμένου και των ΑΝ.ΕΛ. να συνεργαστούν με τον ΣΥΡΙΖΑ όπως αμφότερες οι πλευρές έχουν δηλώσει (κάτι Μακεδονίες , λαθρομετανάστες κλπ δεν τα βλέπουμε ή τα παραβλέπουμε).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΤΟΥ ΣΑΙΤ.

    ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΙΟΥΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ Ν.Δ.

    ΕΛΕΟΣ....ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξαναδιαβάστε πάλι αυτά που γράφετε γιατί γελοιοποιήστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΚΕΙ ΠΈΡΑ?

    έχουμε ξεπεράσει τον Σύριζα, που έχει πάρει την κατιούσα και είναι το μόνο κόμμα που μπορεί πλέον να συγκυβερνήσει με τη ΝΔ, μετά την ολική κατάρρευση ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ.

    ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΙΟΥΣΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗ ΝΔ!!!!!!!!! Ο ΣΥΡΙΖΑ! ΟΧΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΑ ΜΗΝ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ... Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.