Πολυπληθέστερη Επανένταξη-Απελευθέρωση Γυπών που έχει ποτέ πραγματοποιηθεί! διεκδικούν θέση στο βιβλίο Γκίνες!

Το Ελληνικό Κέντρο Περίθαλψης Αγρίων Ζώων, Ε.Κ.Π.Α.Ζ, σας προσκαλεί στην εκδήλωση απελευθέρωσης Όρνιων -Γυπών (σπάνιο και προστατευόμενο είδος της ελληνικής ορνιθοπανίδας), που θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο 08 Ιουνίου 2013 στις 11:30 π.μ. στην περιοχή Αρχάνες της Κρήτης για την οποία έχουμε κάνει αίτηση να ενταχθεί στο Βιβλίο Guinness World Records μιας και θα αποτελέσει την μεγαλύτερη μαζική απελευθέρωση Όρνιων που έχει γίνει ποτέ παγκοσμίως.

Όλοι οι Γύπες βρέθηκαν δηλητηριασμένοι ή τραυματισμένοι στη Κρήτη, φιλοξενήθηκαν στο σταθμό Κρήτης και αποθεραπεύτηκαν πλήρως στην Αίγινα . H εκδήλωση υποστηρίζεται από τις Μινωικές Γραμμές, τη Δασική Υπηρεσία, τη Περιφέρεια Κρήτης, το Δήμο Αρχανών και το Χορευτικό Όμιλο Αετογιάννη.
Για την διευκόλυνση όσων δεν έχουν μεταφορικό μέσο θα υπάρχουν λεωφορεία μεταφοράς από το Ηράκλειο (Πλατεία Ελευθερίας, στο άγαλμα Βενιζέλου με ώρα εκκίνησης 10 και τέταρτο) προς το σημείο απελευθέρωσης, μια ευγενική χορηγία του Δήμου Αστερουσίων.
Μετά την επανένταξη στη πλατεία του χωριού θα ακολουθήσει μουσικοχορευτική εκδήλωση από τον όμιλο ΑΕΤΟΓΙΑΝΝΗ και τσικουδιά!!!
Για τις σχετικές συνεννοήσεις παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με την Εκπρόσωπο Κρήτης του ΕΚΠΑΖ κα Γεωργία Στεφανάκη στο τηλέφωνο: 6937080703
Θα ήταν μεγάλη μας τιμή να σας έχουμε κοντά μας σε αυτή την εκδήλωση.

http://www.fornews.gr/index.php/2012-05-07-18-45-43/18147-2013-06-07-09-11-35#.UbGkf2rGSg8.facebook

Σχόλια