Μείζον θέμα...μετά τις δηλώσεις Μιχελάκη για Βενιζέλο..

Μείζον θέμα στην κυβέρνηση μετά τις δηλώσεις του κ. Μιχελάκη...για τον Ευάγγελο Βενιζέλο...

Δείτε το βίντεο...

Γ. ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΝΔ: "ΤΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ"
ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ MEGA 19/ 03/ 2012

Σχόλια

  1. «Η ιστορία με τις κατοχικές κυβερνήσεις, από τον ΓΑΠ μέχρι σήμερα, επαναλαμβάνεται, με αποκρουστικότερο και εφιαλτικότερο κάθε φορά πρόσωπο.

    Στον κατήφορο που έχουμε πάρει ως χώρα και ως Λαός, όλα δείχνουν πως τελικά, έχουμε τους κυβερνήτες που μας αξίζουν: Μπουμπούκους, Μητσοτάκηδες, Χρυσοχοίδηδες, Καψήδες...

    Ένα πράγμα μόνο πέρασε από τη σκέψη μου, ακούγοντας από τον Κεδίκογλου, το «νέο κυβερνητικό σχήμα»: Άραγε, όλοι τούτοι, έχουν σκεφθεί σε ποιού βοδιού το κέρατο θα κρυφτούν, όταν η πυορροούσα και κακοφορμίζουσα πληγή σπάσει και ο Λαός αποφασίσει να πάρει την μοίρα του στα χέρια του;»

    Πατριωτικό Μέτωπο
    Πολιτικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας
    Συνδεδεμένο Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Που είναι το μείζον θέμα ?
    Προεκλογικές δηλώσεις πρίν τις περσινές διπλές εκλογές είναι μείζον θέμα για τη νέα κυβέρνηση που είναι προιόν συνεργασίας των δύο κομμάτων μετά από ένα χρόνο που ήδη συνεργάζονται ?
    Μάλλον ο συντάκτης του άρθρου ή διατελεί εν συγχύσει ή λαικίζει ή και τα δύο μαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.