Δημοψήφισμα για τους αντιρατσιστικούς νόμους, να αποφασίσει η δημοκρατία για τον σωτήρα της.


Λοιπόν, λόγο τις εμφάνισης πολλών σωτήρων και προστατών της έννομης τάξης στην Ελλάδα, ίσως θα ήταν καλύτερα να γίνει δημοψήφισμα και να αποφασίσει ο λαός ποιός θα προστατεύσει ποιόν, από ποιούς και γιατί θα τον προστατεύσει
Στην δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα, λένε όλοι οι κινούμενοι εντός του συνταγματικού τόξου.
Βέβαια, αυτοί που κινούνται εντός του συνταγματικού τόξου, κάνουν το λάθος να αγνοούν τον λαό, αυτόν δηλαδή που κρατάει το τόξο.

Λοιπόν, λυπούμε που θα απογοητεύσω το συνταγματικό τόξο, το οποίο αγνοεί ότι η δημοκρατία έχει και αδιέξοδα, όταν αγνοεί το μέτρο.
Σε δεκαπέντε  χρόνια από σήμερα με δημοκρατικές διαδικασίες θα ψηφίζονται στην βουλή νομοσχέδια για την δημοκρατική εφαρμογή της Σαρίας.
Ο πρόεδρος των μουσουλμάνων της Ελλάδος είναι που δηλώνει ασέβεια και κατάργηση την δημοκρατίας.
Λοιπόν ποιο από όλα τα αντιρατσιστικά νομοσχέδια θα προστατεύσει καλύτερα την δυτικού τύπου δημοκρατία της Ελλάδος;
Ο λαός, την έχει την απάντηση.
Αν θέλουν να την πληροφορηθούν και τα κόμματα του συνταγματικού τόξου, τότε ας γίνει δημοψήφισμα να αποφασίσει η δημοκρατία από ποιόν κινδυνεύει.
Μερικοί στην Ελλάδα νομίζουν ότι ο Τσίπρας θα μετατρέψει τους ιμάμηδες σε συντρόφους.
Ξέρει κανείς έστω και ένα μουσουλμανικό κράτος από τα 60 που υπάρχουν με δημοκρατία, δεν φαντάζομε για αυτό να φταίει ο ρατσισμός των Ελλήνων;
Ξέρει κάνεις καμιά θρησκεία, καμιά ιδεολογία, καμιά φιλοσοφία, κανένα πολιτισμό, κανένα άλλο λαό μη μουσουλμανικό, που να μην εξαφανίστηκε ερχόμενος σε επαφή με το Ισλάμ;
Σε δεκαπέντε  χρόνια από σήμερα θα υπάρχουν στην Ελλάδα δύο κόμματα: α) οι αδελφοί μουσουλμάνοι και η τότε ακροδεξιά μέλη της οποίας θα είναι και ο γιός  του Ταστόπουλου του Τσίπρα και του Κασιδιάρη.
Ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη.

Σχόλια