ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ για συγκέντρωση διαμαρτυρίας

ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ   ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ   ΠΕΜΠΤΗ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013
ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ LAFARGE
Η Ομοσπονδία Τσιμέντων Ελλάδας, σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τους Εργαζόμενους του Τσιμεντάδικου της Χαλκίδας, αποφάσισε την πραγματοποίηση Πανελλαδικής 4ωρης στάσης εργασίας στον κλάδο και συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά από το κτίριο των κεντρικών γραφείων της LAFARGEστην Παιανία Αττικής, την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013 και ώρα 18:00΄, με αίτημα την επαναλειτουργία του Τσιμεντάδικου  της Χαλκίδας και την ανάκληση των 32 ομαδικών απολύσεων.

Στον χώρο αυτόν, την ίδια μέρα και ώρα, η ΑΓΕΤ-ΗΡΑΚΛΗΣ μέλος του πολυεθνικού ομίλου LAFARGE, έχει καλέσει την ετήσια γενική συνέλευση των μετόχων της και ένα από τα θέματα της συνέλευσης είναι και η επικύρωση της απόφασης του διοικητικού της συμβουλίου για την παύση λειτουργίας του Τσιμεντάδικου της Χαλκίδας. 
Το Σωματείο μας καλεί τους πολιτικούς και κοινωνικούς φορείς, τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, τους απλούς πολίτες (εργαζόμενους-άνεργους-συνταξιούχους) να ενισχύσουν με την συμμετοχή τους τον αγώνα μας για την επαναλειτουργία του Τσιμεντάδικου και την ανάκληση των 32 ομαδικών απολύσεων.
 ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ LAFARGE  ΟΤΙ ΤΑ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ  ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ
ΤΟ ΤΣΙΜΕΝΤΑΔΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΟΝΟ ΒΙΩΣΙΜΟ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ
ΕΙΝΑΙ  ΜΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ  ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ  ΖΩΝΤΑΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.
Για την μεταφορά στο χώρο της συγκέντρωσης θα δρομολογηθούν λεωφορεία που θα αναχωρήσουν από τον Βούρκο και από το Τσιμεντάδικο στις 4 το απόγευμα.
Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν παρακαλούνται να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στα τηλέφωνα του Εργατικού Κέντρου 2221020808 ή του Σωματείου μας 2221059298 μέχρι και την Πέμπτη 27 Ιουνίου το πρωί.       
Για το Δ.Σ.
    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                              Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
     Κούκουρας Ηλίας                                                          Τραγουλιάς Παναγιώτης

Σχόλια