Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΈΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ...ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΙ ...ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ !!!! ....

aaaaaΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ....

Χέρι-χέρι… Ν.Δ. και Χρυσή Αυγή

(27 Μαΐου 2013)
"Η πληροφορία μας ήρθε χθες το βράδυ, σε ρεπορτάζ που κάναμε για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, με αφορμή και την συνάντηση των τριών πολιτικών αρχηγών για το θέμα.
Η συμφωνία έχει κλείσει. Ο Αντώνης Σαμαράς έχει μιλήσει
με τον γ.γ. της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο και τα έχουν βρει σε όλα, πλην ενός.
Αυτή, μάθαμε, ότι είναι και η αιτία που ο Αντώνης Σαμαράς, λέει όχι στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο.
Αν ισχύει κάτι τέτοιο, τότε τα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας με αυτά της Χρυσής Αυγής –σύμφωνα με τις τελευταίες δημοκοπήσεις – δημιουργούν άνετα Κυβέρνηση σε περίπτωση εκλογών και έτσι ο Αντώνης ξεμπλέκει μια και καλή από τα κόμματα της αριστεράς (όσο αριστερά μπορεί να θεωρηθούν).
Η αρχή θα γίνει από τις δημοτικές εκλογές.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, πάντως, ότι ο Πρωθυπουργός έχει βάλει όρους στο Νίκο Μιχαλολιάκο, τους οποίους ναι μεν έκανε δεκτούς, αλλά ίσως να δυσκολευτεί να τους κάνει πράξη.
Ο ένας απ' αυτούς (και ο πιο βασικός, όπως μας λένε) είναι η αποχώρηση του Ηλία Κασιδιάρη από την θέση του υποψηφίου για τον Δήμο της Αθήνας.
Για να δούμε τι θα δούμε...
 Χρυσάνθη Δ. Ρουμελιώτου"

ΕΤΣΙ ΚΑΙ ........ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΙ (ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΙ !!! )  ΕΠΙΑΣΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ

.....  ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΙΛΕΙΣ ΤΩΝ ...ΜΕΘΟΔΟΥΣ ...ΤΗΣ ΑΓΑΡΜΠΗΣ ΚΟΠΤΟΡΑΠΤΙΚΗΣ 

ΤΟ 23% ΤΗΣ ΝΔ ..ΜΕ ΤΟ 14,5 % ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ....ΑΝΕΤΑ ΘΑ ΦΙΑΞΕΙ... ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !!!

Προβάδισμα μισής μονάδας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ δίνει στη Νέα Δημοκρατία νέα δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse που δημοσιεύεται αύριο.

Στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ προηγείται με 20% έναντι 19,5% του ΣΥΡΙΖΑ. Ακολουθεί η Χρυσή Αυγή με 13%, το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει 6%, 
το ΚΚΕ 5,5%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 4%, η ΔΗΜΑΡ 3,5%, και οι Οικολόγοι Πράσινοι 1,5%.
ΑΝΑΓΩΓΗ
Με αναγωγή επί των εγκύρων τα ποσοστά των κομμάτων διαμορφώνονται ως εξής: ΝΔ 23%, ΣΥΡΙΖΑ 22,5%, ΠΑΣΟΚ 7%, Χρυσή Αυγή 14,5%, ΚΚΕ 6%,
 ΑΝ.ΕΛ. 4,5%, ΔΗΜΑΡ 4%, και Οικολόγοι Πράσινοι 1,5%.
 ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ?..... ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ !!!!

γιωργος αναγνωστης

Σχόλια

  1. Αντί να κινητοποιηθούμε εναντίον των λαμογιών που ξεσκίζουν τούς συνταξιούχους και τούς ανέργους στη φορολογία και στα χαράτσια, ασχολούμεθα με το τί ποσοστά θα πάρει στις επόμενες εκλογές ο Σαμαράς και ο Μιχαλολιάκος. Γι αυτό καταντήσαμε εκεί που καταντήσαμε. Δε βάζουμε μυαλό με τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.