ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ποιόν “μπροστάρη” οραματίζεται ο Σταύρος Ψυχάρης για τη νέα “Μεγάλη δημοκρατική παράταξη”;

ΜΗΝ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ…

“Οσοι νοµίζουν ότι το ΠαΣοΚ διαλύεται βλέπουν το δένδρο και χάνουν το δάσος. Διότι το ΠαΣοΚ δεν είναι ούτε οι γνωστοί απατεώνες ούτε οι πασίγνωστοι «κηπουροί». Ο τίτλος ΠαΣοΚ, συναισθηματικά φορτισμένος ακόμη σήμερα, έχει τη θέση του ανάμεσα στα ιερά και στα όσια της δημοκρατικής παρατάξεως…”

Αυτά έγραφε χθες ο Σταύρος Ψυχάρης και πολλοί θεώρησαν ότι έκανε αβάντα στον Β. Βενιζέλο ή είχε κάποιο “μυστικό σχέδιο” για αλλαγή των ηγετικών συσχετισμών στο κίνημα. ΛΑΘΟΣ.

Αυτό που δεν πρόσεξαν οι περισσότεροι είναι η σαφής αναφορά ότι το ΠΑΣΟΚ “Έχει την θέση του” στην Δημοκρατική παράταξη και όχι ότι ΕΙΝΑΙ η Δημοκρατική παράταξη. Ο ηγέτης λοιπόν που οραματίζεται ο Σταυρος Ψυχάρης για την νέα “Δημοκρατική Παράταξη”, όπου θα συμμετέχει ΚΑΙ το ΠΑΣΟΚ, δεν είναι άλλος από τον……νυν πρωθυπουργό, ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ! Όπου “Δημοκρατική Παράταξη”, εννοείται αναφέρεται στο “Ευρωπαϊκό κόμμα” που κάποιοι επιθυμούν διακαώς, ώστε όχι μόνον να συνεχιστεί η Σημιτική πολιτική που συνεχίζει η παρούσα κυβέρνηση… Στουρνάρα, αλλά για να βολευτούν όλα τα ορφανά του Σημιτισμού. Από την Διαμαντοπούλου, τον Λοβέρδο, τον Πάγκαλο, τον Χρυσοχοΐδη και όλους αυτούς που στις επόμενες εκλογές δεν θα έβρισκαν ούτε την ψήφο τους.

Όλα αυτά που θα ακολουθήσουν λοιπόν, δεν θα είναι τίποτε άλλο από την πίεση στον Σαμαρά να προχωρήσει στο “Ευρωπαϊκό κόμμα”, όπου θα στεγαστούν όλα τα εκλεκτά στελέχη του πολιτικού συστήματος των τελευταίων δεκαετιών, που συμμετειχαν στην εργολαβική παράδοση της χώρας στο Γερμανικό κεφάλαιο. Αυτή θα είναι η “μεγάλη δημοκρατική παράταξη” και σημειώστε το μέχρι τα επόμενα δημοσιεύματα.

olympia.gr

Σχόλια