Ραχήλ Μακρή: Η κυβέρνηση έχει μετατρέψει τη λέξη «επένδυση» σε ξεπούλημα, τη λέξη «ανταγωνισμός» σε παράδοση και τις «Διεθνείς επαφές» σε ταξίδια αναψυχής

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ

Δεν πέρασαν 72 ώρες από την επιστροφή του κυβερνητικού κλιμακίου με επικεφαλής τον Πρωθυπουργό από την Κίνα και ήδη οι «επενδύσεις» ξεκίνησαν όχι στην Ελλάδα, στην μακρινή Κίνα. Ο πρωθυπουργός κατάφερε να βάλει «ταφόπλακα» στον ναυπηγοκατασκευαστικό κλάδο σε χρόνο ρεκόρ, αφού Έλληνες εφοπλιστές παρήγγειλαν την κατασκευή 140 πλοίων στην Κίνα.
Αντί να έρθουν Κινέζοι επενδυτές να κατασκευάσουν στη χώρα μας τα πλοία τους έγινε ακριβώς το αντίθετο.

Την ίδια στιγμή, το κλιμάκιο που επισκέφθηκε την Κίνα για τουρισμό, πραγματοποίησε έμμεση διαφήμιση στο Σινικό τείχος και σε όλα τα μεγάλα αξιοθέατα της Κίνας, αφού το γεγονός αναμεταδόθηκε από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα στον κόσμο, προάγοντας τον Κινέζικο Τουρισμό. Η Υπουργός Τουρισμού κ. Κεφαλογιάννη έχει συνηθίσει σε τέτοιες παράδοξες μορφές προβολής, αφού επί ημερών της ο εχθρικός και άκρως ανταγωνιστικός Τουρκικός τουρισμός διαφημίζεται σε περίοπτη θέα απέναντι από το Ελληνικό Κοινοβούλιο, στην καρδιά της Ελλάδας, στην Πλατεία Συντάγματος και όχι μόνο.

Από τις παραπάνω κινήσεις διαπιστώνεται ότι η κυβέρνηση του κ. Σαμαρά δεν είναι μόνο ανίκανη να διαχειριστεί τα σοβαρά θέματα της ανάπτυξης, των επενδύσεων και του τουρισμού, αλλά επιπρόσθετα είναι και επικίνδυνη αφού διακυβεύονται ζωτικά συμφέροντα της χώρας μας, όπως η ναυτιλία, ο ανταγωνισμός με τη γειτονική Τουρκία στον τουριστικό κλάδο και η αξιοπιστία των «επενδύσεων». Η κυβέρνηση του κ. Σαμαρά έχει μετατρέψει τη λέξη «επένδυση» σε ξεπούλημα, τη λέξη «ανταγωνισμός» σε παράδοση και τις «Διεθνείς επαφές» σε ταξίδια αναψυχής.


Δείτε και το σχετικό βίντεο 

Σχόλια

  1. Είναι απίστευτο πως προσπαθούν να υποβαθμίσουν την αντίθετη άποψη οι πουλημένοι δημοσιογράφοι και το κοτόπουλο πρώην δήμαρχος.

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΜΑΚΡΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.