Άλλη μια επιτυχία Σαμαρά, αυτή τη φορά στο ταξίδι του στο Αζερμπαϊτζάν..

Μετά την τιτανιοτεράστια επιτυχία Σαμαρά να δώσει στα Κινέζικα ναυπηγεία έργο 142 πλοίων Ελλήνων εφοπλιστών έναντι 0 πλοίων στα αντίστοιχα ελληνικά ναυπηγεία που καταρρέουν έρχεται νέα επιτυχία:
Σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα, μια από τις συμφωνίες Τουρκίας – Αζερμπαϊτζάν θα αρχίσει να αποδίδει σύντομα καρπούς με παραγωγή ρουκετών της Roketsan (Τουρκική εταιρία οπλικών συστημάτων), μετά την υπογραφή της τελικής φάσης υλοποίησης στις αρχές Μαΐου.
Η παραγωγή αφορά ρουκέτες των 107 και 122 mm, με πυραυλοκινητήρες της Roketsan και απάρτια όπως και συναρμολόγηση στο Αζερμπαϊτζάν.
Αντίθετα η "ανάπτυξη" που προσδιορίζεται κάθε χρόνο, για του χρόνου δεν περιλαμβάνει ούτε την Ελληνική αμυντική βιομηχανία που ψυχορραγεί.
(από http://ptisidiastima.wordpress.com/2013/05/29/azeri-roketsan/ )
Οι εργαζόμενοι των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων (πρώην ΕΒΟ-ΠΥΡΚΑΛ) παραμένουν απλήρωτοι τους τελευταίους πέντε τουλάχιστον μήνες, ενώ από τον Φεβρουάριο του 2013 έχουν προχωρήσει σε επίσχεση εργασίας.  
Εδώ μια ενδιαφέρουσα σύνοψη του εγκλήματος. http://www.enkripto.com/2013/03/blog-post_6.html
Αυτό φυσικά βολεύει εξαιρετικά τους υποψήφιους αγοραστές (κερδοσκόπους) και κατ' επέκταση την κυβέρνηση ΝΔ/ΛΑΟΣ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ να "σκοτώνει" την Ελληνική βιομηχανία όπλων έναντι πινακίου φακής. 
Ιδού τα ΕΑΣ στον πάγκο του ΤΑΙΠΕΔ... Πάρτε κόσμε!!!

Για να αντιλαμβανόμαστε την διαφορά της Ανάπτυξης με την Εκποίηση, του Ερντογάν από τον Σαμαρά - και για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους- των Τούρκων και των Ελλήνων πολιτών...

Σχόλια