Καλά τα λέει ο Ζιαζιάς...αλλά άργησε. Όταν τα λέμαμε εμείς με τον Καμμένο πριν 2 χρόνια είμαστε συνωμοσιολόγοι..

Σε πρόσφατη ομιλία του ο πρώην Α/ΓΕΣ κ. Ζιαζιάς αναφέρθηκε εμφατικά μεταξύ των άλλων και στις επιπτώσεις των περικοπών στην Εθνική Άμυνα, λέγοντας ότι κανονικά θα πρέπει να προκαλέσουν συναγερμό στην κυβέρνηση. 
Απλά θα σας θυμίσουμε τι αποκαλύπταμε και γράφαμε από αυτό εδώ το ιστολόγιο 2 χρόνια πριν...

18 Ιουλίου 2011 : Άθλιες μεθοδεύσεις-περικοπές στις Ένοπλες Δυνάμεις..Οδηγούν την Ελλάδα σε ένα νέο 1897 ;;

Μάλιστα το άρθρο μας αυτό οδήγησε τον Βουλευτή τότε της Ν.Δ Πάνο Καμμένο να υποβάλλει στις 30/9/2011σχετική ερώτηση στους ΥΠΟΙΚ και ΥΠΕΘΑ...

Δείτε την ερώτηση..


ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ 

Αυτά για να μην ξεχνάμε... 

Υ.Γ

Τότε για κάποιους είμαστε απλά υπερβολικοί και συνωμοσιολόγοι..

 

Σχόλια

  1. Όταν αποστρατεύονται όλοι οι αρχηγοί λαλίστατοι είναι. Όσο είναι αρχηγοί όμως το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι γεμίζουν σάλια τον εκάστοτε Υπουργό. Λίγοι, μικροί, κατώτεροι των περιστάσεων. Ούτε ένας δεν βρήκε το θάρρος να παραιτηθεί όταν Σιμήτης-Τσοχατζόπουλος-Παπαντωνίου αγόραζαν από όποιον τους έδινε μεγαλύτερη μίζα, ή όταν Παπανδρέου-Σαμαράς έστειλαν εν-ενεργεία και συνταξιούχους στους κάδους σκουπιδιών για να θρέψουν τις οικογένειές τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πριν 10 μήνες : "Να μη μας το παίζει και ήρωας"
    http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2012/07/blog-post_1052.html
    Σήμερα τον επικαλούμαστε ...
    O tempora o mores !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.