Στουρνάρας: Τι 2012, τι 2013, τι 2014..η ανάκαμψη έρχεται..

Καμαρώστε τον γκουρού της οικονομίας, τον μάγο των προβλέψεων, τον μέγα προφήτη, τον τιτανοτεράστιο υπουργό οικονομικών...τον ένα και μοναδικό Γιάννη Στουρνάρι...
Πάνω από όλα η αξιοπιστία..



Σχόλια

  1. Ο ΜΥΝΧΑΟΥΖΕΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΠΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΑ!!!... ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ...ΟΥΤΕ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ 11.000.000 ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ!!!... ΕΔΩ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ!!!... ΤΑ ΠΕΡΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΠΑΡΟΥΦΟΛΟΓΙΕΣ ΑΣ ΤΙΣ ΛΕΝΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ!! ΕΜΕΙΣ ΔΙΨΑΜΕ ΠΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ!!!... ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΩΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΙΓΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΗΝ ΣΚΙΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΣΟΝ !!!!!! ΜΑ ΚΑΛΑ ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ??? ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΦΡΑΠΕΔΟΜΑΛΑΚΕΣ????? ΑΝ ΠΟΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Ο ΦΡΑΠΕΣ Η ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΡΟ, ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ Ο ΚΑΛΟΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΟΦΡΑΠΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ !!!! ΩΣ ΤΟΤΕ ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΣΚΥΨΕ ΚΑΛΑ!! ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ !! ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΜΠΟΛΙΚΕΣ ΒΑΖΕΛΙΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ !!

      Διαγραφή
    2. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΕΝ ΜΕΡΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ (ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ "ΚΑΛΟΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΦΡΑΠΕΔΟΜΑΛΑΚΑΣ" ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ) ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΩΝΩ ΣΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ!!!... ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ (ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ) ΣΠΙΤΙΩΝ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!..ΝΑ ΔΩ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΔΕΣ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥΣ!!... ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!!...

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.