«Τέλος στην κοροϊδία των .. σκληρών διαπραγματεύσεων»

Σχολιάζοντας τις ανακοινώσεις του υπουργείου Οικονομικών περί «σκληρών διαπραγματεύσεων» με την τρόικα για τις απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, η Τομεάρχης Δημόσιας Διοίκησης των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Βουλευτής Μαγνησίας Μαρίνα Χρυσοβελώνη έκανε την εξής δήλωση:
«Μια ακόμη παρωδία διαπραγμάτευσης φαίνεται να τελειώνει μέχρι να ξεκινήσει η επόμενη. Το μόνο πραγματικά καινούργιο στοιχείο ήταν ότι ο κ. Στουρνάρας υποκατέστησε πλέον πλήρως τον κ. Μανιτάκη σε θέματα αρμοδιότητάς του.


Οι «καινοτομίες» που προωθεί ο νέος υπερυπουργός Οικονομικών-Διοικητικής Μεταρρύθμισης μαζί με την Τρόικα είναι οι εξής αυτονόητες ενέργειες που δήθεν μπλόκαραν επί μήνες την επίτευξη συνολικής συμφωνίας, δηλαδή:

  1. Η απόλυση όσων βαρύνονται με κακουργήματα ή κοροϊδεύουν τις υπηρεσίες τους και βέβαια
  2. Η αντικατάσταση αυτών από νεοπροσλαμβανόμενους.

Τα παραπάνω απολύτως αυτονόητα πράγματα υποτίθεται πως αποτέλεσαν αντικείμενα «σκληρής διαπραγμάτευσης» επί πολλές εβδομάδες, ταλαιπωρώντας για ακόμα μια φορά χωρίς κανένα λόγο τον Ελληνικό λαό».

Παρακαλούμε τον νέο υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης κατά την επόμενη επίσκεψη των Τροϊκανών να μην αιφνιδιάσει την κοινή γνώμη με τόσο «μεγάλες επιτυχίες». Καλό είναι ο κ. Στουρνάρας να μας προϊδεάζει λίγους μήνες πιο πριν για τα αντικείμενα της «σκληρής διαπραγμάτευσης» του με την Τρόικα».


Σχόλια