Τουρκικά αεροσκάφη πέταξαν πάνω από ελληνικό νησί

Μετά από 14 μήνες τουρκικά μαχητικά πέταξαν πάνω από ελληνικό νησί.  Συγκεκριμένα , όπως ανακοινώθηκε από το ΓΕΕΘΑ, σχηματισμός 4 τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών, αποτελούμενος από 2 F-4 και 2 F-16, εισήλθε στις 10:53 στο FIR Αθηνών, μεταξύ Σάμου και Χίου και στις 11:06 πέταξε πάνω από τη νήσο Ανθρωποφάγοι του νησιωτικού συμπλέγματος των Φούρνων, στα 1000 και 3000 πόδια αντίστοιχα. 
 Ο σχηματισμός εξήλθε του FIR Αθηνών στις 11:11.           

 Το σύνολο των τουρκικών αεροσκαφών αναχαιτίσθηκαν και αναγνωρίσθηκαν, προστίθεται στην ανακοίνωση.

  Υπενθυμίζεται ότι στις 15 Φεβρουαρίου 2012 δύο τουρκικά μαχητικά είχαν πετάξει πάνω από το νοτιοανατολικό τμήμα της Λέσβου στα 2.700 πόδια.  

 Στις 14 Νοεμβρίου 2012 ένα τουρκικό εκπαιδευτικό αεροσκάφος Τ-38 είχε πετάξει πάνω από το Αγαθονήσι σε ύψος 15000 ποδιών.

Σχόλια

  1. Πω,πω,πω!!! Συγκλονιστική είδηση.
    Ώστε αναχαιτίστηκαν και αναγνωρίσθηκαν, ε!!!
    Πώς να μη νιώθω εθνικά υπερήφανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.