Η Αλήθεια να Λέγεται..

Πρωταπριλιάτικες "Αλήθειες" κόντρα στα ψέματα

Καλό μήνα, σύντροφοι στην απόγνωση! 

Όπως γνωρίζετε, η 1η Απριλίου είναι παραδοσιακά αφιερωμένη στο ψέμα. Λες και δεν είναι και οι 365 ημέρες το χρόνο αφιερωμένες στο ψέμα!

Σήμερα το πρωί είχα μια φαεινή ιδέα που θέλω να τη θέσω στην κρίση των αρμοδίων: Να καθιερωθεί η 1η Απριλίου ως ημέρα της Αλήθειας. Σκέφτηκα ότι 364 ημέρες το χρόνο είναι αρκετές για να ικανοποιήσουν την ακατάσχετη δίψα της πολιτικο-οικονομικής ολιγαρχίας και των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης  για το ψέμα.  Αναρωτήθηκα: δεν έχει δικαίωμα και η Αλήθεια να έχει τη δική της ημέρα;

Γι' αυτό, λοιπόν, προτρέπω κάθε πολίτη αυτής της χώρας σήμερα να πει μόνο αλήθειες.

Η "πυγολαμπίδα" θα παραθέσει μια ντουζίνα "αλήθειες" που θα εγκαινιάσουν πανηγυρικά  τη σημερινή πρώτη μέρα του Απρίλη:

Αλήθεια 1η: Δεν θα επιβληθούν άλλες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις.  
Σύμπας ο λαός λέει ΑΜΗΝ.

Αλήθεια 2η:  Σε καμία χώρα της Ευρωζώνης δεν θα ξανακουρευτούν οι ιερές καταθέσεις άνω ή κάτω του μαγικού ορίου των 100.000 ευρώ. 
Σύμπας ο λαός λέει ΑΜΗΝ.

Αλήθεια 3η: Δεν θα απολυθεί κανένας δημόσιος τεμπελχανάς, συγνώμη, υπάλληλος. 
Σύμπας ο λαός λέει ΑΜΗΝ.

Αλήθεια 4η:  Δεν θα ξαναμπεί το χαράτσι της ΔΕΗ στα ακίνητα, χάρη στις προσπάθειες Βενιζέλου (πατέρα του χαρατσιού) και Κουβέλη.
Σύμπας ο λαός λέει ΑΜΗΝ.

Αλήθεια 5η: Από σήμερα καταργείται ο νόμος περί ανευθυνότητας υπουργών κι εκείνος περί ασυλίας βΟλευτών και οι επίορκοι περιέρχονται στη δικαιοδοσία της Δικαιοσύνης ως κοινοί θνητοί.
Σύμπας ο λαός λέει ΑΜΗΝ.

Αλήθεια 6η: Υπογράφεται κυβερνητικό διάταγμα που μειώνει τους 300 βΟλευτές σε 150, και τις αποζημιώσεις τους στις 2.500 μηνιαίως. Καταργούνται όλα τα επιδόματα σε δαύτους.
Σύμπας ο λαός λέει ΑΜΗΝ.
Αλήθεια 7η: Καθιερώνεται η Απλή Αναλογική,  θεσπίζεται πλαφόν εισδοχής κόμματος στη Βουλή το 5%, και υποχρεωτική συμμετοχή στην κυβέρνηση όλων των κομμάτων, ανάλογα με το ποσοστό ψήφων που πήραν, ώστε να μην υπάρχουν οι γαυγίζοντες εκ του ασφαλούς..
Σύμπας ο λαός λέει ΑΜΗΝ.

Αλήθεια 8η: Από σήμερα 1η Απριλίου του σωτηρίου έτους 2013, ορκίζονται να συνεργάζονται αρμονικά ακροαριστεροί και ακροδεξιοί, πράσινοι και κόκκινοι, κεντρώοι και κεντροαλληθωρίζοντες, "σοσιαλιστές" και φιλελεύθεροι, για να σώσουν την Πατρίδα από τον κοινό εχθρό που είναι ο εαυτός τους.
Σύμπας ο λαός λέει ΑΜΗΝ.

Αλήθεια 9η: Η Ελλάδα την 1η Απριλίου 2014 θα ξαναβγεί στις αγορές για δανεικά κι αγύριστα.
Σύμπας ο λαός λέει ΑΜΗΝ.

Αλήθεια 10η: Την 1η Απριλίου του 2015 η Ελλάδα, με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα, θα βγει από τα μνημόνια κι από την Ευρωζώνη, για ν' ανοίξει και πάλι διάπλατα ο δρόμος προς τις παλιές καλές ημέρες της ασυδοσίας, ατιμωρησίας, του ρουσφετιού και της αρπαχτής, και των αλλεπάλληλων υποτιμήσεων της δραχμής.  Όλοι οι άνεργοι θα προσληφθούν στο Δημόσιο και οι αμαρτωλές και αδηφάγες τράπεζες θα κρατικοποιηθούν.
Σύμπας ο λαός λέει ΑΜΗΝ.

Αλήθεια 11η: Την 1η Απριλίου του 2016 η Ευρωζώνη θα διαλυθεί κάτω από το βάρος των αμαρτιών της Μέρκελ και του Σόιμπλε.
Σύμπας ο λαός λέει ΑΜΗΝ.

Αλήθεια 12η: Την 1η Απριλίου του 2017 αρχίζει η ειρηνική συνεκμετάλλευση των κοιτασμάτων πετρελαίου στο Αιγαίο από Έλληνες και Τούρκους.

Σύμπας ο λαός λέει ΑΜΗΝ.

Η Μέρκελ μας εύχεται "Καλή Πρωταπριλιά" από τα Iskia. 

 
 

Σχόλια