Μ. Χρυσοβελώνη: «Νέος υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης ο κ. Στουρνάρας»


Σχολιάζοντας τις σημερινές δηλώσεις για τις εξαγγελθείσες από την Συγκυβέρνηση διαθεσιμότητες - απολύσεις του μέχρι χθες αρμόδιου υπουργού κ. Μανιτάκη, η Βουλευτής Μαγνησίας, Τομεάρχης Δημόσιας Διοίκησης και Αναπλ. Γραμματέας της Κ.Ο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μαρίνα Χρυσοβελώνη είπε τα εξής:


«          Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θεωρούν πως οι δηλώσεις του κ. Μανιτάκη για το θέμα αυτό δεν έχουν πια ούτε αξιοπιστία ούτε σημασία.
Δεν έχουν αξιοπιστία γιατί διαρκώς αυτοαναιρείται. Δεν έχουν όμως ούτε καν σημασία γιατί τον υποκαθιστά εκ των πραγμάτων πλέον ο κ. Στουρνάρας.

            Σήμερα μάλιστα έλαβα σε απάντηση της με αριθμό 8389/12.3.2013 σχετικής Ερώτησης μου για το καθεστώς των διαθεσιμοτήτων – απολύσεων,  την διευκρίνηση εκ μέρους του κ. Μανιτάκη ότι “αρμόδιο να σας απαντήσει είναι το Υπουργείο Οικονομικών, στο οποίο και διαβιβάζουμε φωτοαντίγραφο της εν λόγω Ερώτησης”.

           Από εκεί και πέρα νομίζω ότι τα λόγια περιττεύουν…».
Επισυνάπτονται:η ερώτηση της Μ. Χρυσοβελώνη και η απάντηση του Α. 
Μανιτάκη  



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ
ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ



Ταχ. Δ/νση : Βασ. Σοφίας 15
Ταχ. Κώδ. : 106 74, Αθήνα
Πληροφορίες: Δέσποινα Πανταζή
Τηλέφωνα : 213 1313146
213 1313149
FAX: 210 3389145
e-mail : d.pantazi@ydmed.gov.gr
e-mail : t.devenes@ydmed.gov.gr.


Αθήνα, 23 Απριλίου 2013
Αρ. Πρωτ.: ΤΚΕ/Φ.2/


ΠΡΟΣ:
Τη Βουλή των Ελλήνων
Δ/νση Κοινοβουλευτικού Ελέγχου
Τμήμα Ερωτήσεων


ΚΟΙΝ :

1.Υπουργείο Οικονομικών
2.Βουλευτή κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη
Σε απάντηση της υπ΄ αριθμ. 8389/12.3.2013 Ερώτησης που κατέθεσε στη Βουλή η βουλευτής κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη, με θέμα: «Eπίπτωση του μέτρου της διαθεσιμότητας στο Δημόσιο», σας διευκρινίζουμε τα ακόλουθα:
Aναφορικά με τις οικονομικές προβλέψεις που σχετίζονται με το καθεστώς της διαθεσιμότητας, αρμόδιο να σας απαντήσει είναι το Υπουργείο Οικονομικών, στο οποίο και διαβιβάζουμε φωτοαντίγραφο της εν λόγω Ερώτησης.

O Υπουργός
Αντώνης Μανιτάκης
Eσωτερική Διανομή:
Γραφείο κ. Υπουργού
Γραφείο κ. Υφυπουργού

Σχόλια