Μ. ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ: «Αφού οι υπουργοί Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν, ας τους απομακρύνει επιτέλους ο κ. Σαμαράς»

Μετά και την χθεσινή αποκάλυψη πως ταυτοποιήθηκε και δεύτερος Αλβανός δραπέτης των φυλακών Τρικάλων για συμμετοχή στην συμπλοκή της Κορίνθου που οδήγησε στην δολοφονία της 25χρονης Κατερίνας, η Βουλευτής Μαγνησίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μαρίνα Χρυσοβελώνη έκανε την εξής δήλωση:

«Η απόλυτη σιωπή των κυρίων Δένδια και Ρουπακιώτη συνεχίστηκε και σήμερα. Αγνοώντας για 4η συνεχόμενη μέρα την οικογένεια του θύματος και την κοινή γνώμη προσπαθούν να αποφύγουν τις τεράστιες πολιτικές ευθύνες τους για την δολοφονία της 25χρονης Κατερίνας που έχασε τόσο άδικα την ζωή της από τις σφαίρες των αλβανικών Καλάσνικοφ.
Το τραγικό συμβάν της δολοφονίας της αδικοχαμένης κοπέλας στην Κόρινθο από συμμορία αλλοδαπών κακοποιών που δραπέτευσαν από τις φυλακές Τρικάλων επιβάλλει επιτέλους την επίδειξη στοιχειώδους ευθιξίας από την Συγκυβέρνηση.
Όχι βέβαια από τους σιωπηλούς υπουργούς Δένδια και Ρουπακιώτη που κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν, αλλά από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό που οφείλει να τους αποπέμψει άμεσα.
Καμία καθυστερημένη έκφραση συγγνώμης από κανένα τους δεν είναι πια αρκετή.
Κανένας υπουργικός θώκος δεν είναι πολυτιμότερος από μια ανθρώπινη ζωή».

Σχόλια