Η Russell υποβαθμίζει την Ελλάδα, από ανεπτυγμένη σε αναδυόμενη χώρα ...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ...ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΠΑΣ..
Η εταιρεία Russell εξετάζει να επαναταξινομήσει την Ελλάδα από ανεπτυγμένη, σε αναδυόμενη χώρα στην προσεχή Ετήσια Αναθεώρηση των Δεικτών.
Η αλλαγή της Russell είναι αποτέλεσμα έρευνας της διαδικασίας αναθεώρησης του κινδύνου

Η αναθεώρηση καθοδηγείται από κανόνες που βασίζονται, σε αντικειμενική ανάλυση των μακροοικονομικών και του λειτουργικού κινδύνου...


Η ετήσια αναθεώρηση θα γίνει στα τέλη Ιουνίου.
Η Russell Investments ανακοίνωσε σήμερα το πρόγραμμα του 2013 για ετήσια διαδικασία ανασύστασης του δείκτη, με σκοπό να περιλάβει και να αντανακλά την παγκόσμια αγορά μετοχών ώστε να εξασφαλιστεί ότι οι επενδυτές εξακολουθούν να έχουν την πιο ακριβή μεσολάβηση για τις παγκόσμιες αγορές.
Μια σημαντική αλλαγή στην αναθεώρηση του τρέχοντος έτους είναι ότι η Ελλάδα θα πρέπει να μεταφερθεί από μια ανεπτυγμένη σε αναδυόμενη αγορά.
Χρειάζονται τρία χρόνια συνεχών αλλαγών σε οικονομικά κριτήρια για μια χώρα που πρόκειται να μεταφερθεί, και η αναταξινόμηση μπορεί να συμβεί με διάφορους τρόπους.
Μεθοδολογία του Russell αναδεικνύει ότι οι ανεπτυγμένες αγορές, σε γενικές γραμμές, είναι λιγότερο επικίνδυνες και πιο αποτελεσματικές στο εμπόριο, σε σχέση με τις αναδυόμενες αγορές .


Σχόλια