ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΑΘΛΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΣΟΪΜΠΛΕ – ΣΚΑΪ Η ΔΗΘΕΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ;;

  olympiada

Ο Χριστόφιας δεν συμφώνησε ποτέ για «κούρεμα»!

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟ ΨΕΜΜΑ ΤΟΥ ΣΟΪΜΠΛΕ! ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΝ ΜΕ ΑΠΑΤΕΣ ΣΕ ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ!


Για τις ανάγκες του κυπριακού μνημονίου ο ΣΚΑΪ λέει ψέματα; Η αποκάλυψη ότι ο Χριστόφιας είχε συμφωνήσει σε κούρεμα με τον Σόιμπλε αποδεικνύεται κατασκεύασμα made in Germany and Faliro. Ο ΣΚΑΪ ισχυρίσθηκε ότι υπάρχει έγγραφο του Γερμανού Υπουργού Οικονομικών Β. Σόιμπλε στη Γερμανική Βουλή, σύμφωνα με το οποίο το κούρεμα των καταθέσεων είχε συμφωνηθεί στις 23 Νοεμβρίου του 2012, με τον τότε πρόεδρο της Δημοκρατίας Δ. Χριστόφια

Ο δημοσιογράφος που έκανε την «αποκάλυψη» αναφέρθηκε σε έγγραφο που ο ίδιος ο Σόιμπλε συνέταξε και έστειλε στους Γερμανούς Βουλευτές. Άρα δεν πρόκειται για επίσημο έγγραφο ή πρακτικά (αλλά για γερμανικό ισχυρισμό που δεν διασταυρώθηκε από το κανάλι και τον δημοσιογράφο).

Γιατί δεν υπάρχουν πρακτικά ή έγγραφα; Γιατί αυτό το θέμα δεν συζητήθηκε καν! Πως αποδεικνύεται ότι δεν συζητήθηκε; Μα από το γεγονός (όχι ισχυρισμό) ότι στο μνημόνιο 1 που συμφώνησε ο Χριστόφιας δεν υπάρχει ούτε μία λέξη επ’ αυτού!
Επισημαίνεται ότι ο δημοσιογράφος αργότερα υπαναχώρησε από τη σιγουριά του και αναφέρθηκε σε «ασάφειες». Δείτε εδώ http://www.skai.gr/player/tv/?mmid=237999 τι λέει ακριβώς ο Τ. Τέλογλου: «δεν ξεκαθαρίζει αν συζητήθηκαν ή συμφωνήθηκαν».
Γιατί ο ΣΚΑΙ κάνει τέτοιες προβοκάτσιες;

ΑvantiPopoloGR

ΕΠΙΣΗΣ:  Ο τέως Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Στέφανος Στεφάνου, τοποθετήθηκε επί του ζητήματος και διέψευσε κατηγορηματικά ότι τέθηκε σε οποιοδήποτε στάδιο των διαπραγματεύσεων τέτοιο θέμα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Τις πληροφορίες διέψευσε κατηγορηματικά με δηλώσεις του στον κυπριακό σταθμό Sigmalive, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ Γιώργος Λουκαίδης, τονίζοντας ότι πρόκειται για τεράστιο ψέμα και μεγάλη προβοκάτσια η οποία γίνεται σε χρόνο που εξυπηρετεί τους εμπνευστές της.

Επίσημη διάψευση και από τον ίδιον τον Χριστόφια πριν από λίγο.

Διέψευσε κατηγορηματικά ο πρώην πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρης Χριστόφιας, τα περί συμφωνίας της κυβέρνησής του για κούρεμα καταθέσεων.

Το θέμα του κουρέματος καταθέσεων «ποτέ δεν ετέθη για συζήτηση ενώπιον της κυβέρνησης Χριστόφια, ούτε και ποτέ ο Πρόεδρος Χριστόφιας συζήτησε ή πολύ περισσότερο αποδέχθηκε ένα τέτοιο, καταστροφικό για την Κύπρο, σενάριο», αναφέρεται σε ανακοίνωση του πρώην προέδρου.

Πηγή: Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Σχόλια